lupan3 Vloženo 19. Říjen 2010 Vloženo 19. Říjen 2010 (editace) Zdravim. Pisem ohladom jednej zalezitosti. Ked som menil vzduchovy filter na skoda fabia 1.9 SDI r.v. 11/2001, tak som zistil, ze mam prasknuty ten vrchny plastovy kryt, ktorym sa uzatvara tento filter. Preto sa chcem opytat, ci nemate niekto tento kryt navyse a neposlali by ste mi ho za slusnejsiu cenu alebo mi poradit, ako by som ho ziskal, aby som ho nemusel kupovat za plnu cenu, ktora predstavuje cca 180€. Zda sa mi to vela za kus plastu. Za odpoved a pripadnu pomoc vam dakujem. Editováno: 19. Říjen 2010, autor: lupan3 Citovat
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2010 Vloženo 20. Říjen 2010 Kazdy plast za da aj zalepit alebo zavarit, Pouzity obal vzduch filtra kupis za 30-50 euro. Citovat
kibi Vloženo 20. Říjen 2010 Vloženo 20. Říjen 2010 mrknout na inzeráty a za pár stovek koupíš komplet filtrbox je stejný jakona TDi?? pokud ano mám komplet neponičený pěkný doma Citovat
ADLERos Vloženo 21. Říjen 2010 Vloženo 21. Říjen 2010 Sdi a Tdi filtrboxy by měly být totožné Citovat
ADLERos Vloženo 21. Říjen 2010 Vloženo 21. Říjen 2010 Sdi a Tdi filtrboxy by měly být totožné Citovat
lupan3 Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Vloženo 21. Říjen 2010 mrknout na inzeráty a za pár stovek koupíš komplet filtrbox je stejný jakona TDi?? pokud ano mám komplet neponičený pěkný doma Zdravim. No ja som sa pozrel na ten kryt na TDI a nezda sa mi identicky. To by som potreboval niekde overit, ci je to rovnake, aby som kupil spravne. Nemate nahodou foto, aby som si to mohol overit? A aka by bola cena? Moj mail je lupan3@azet.sk. Dakujem . Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.