Přejít na obsah

Skoda Fabia 1.2 HTP r2007


janm

Doporučené příspěvky

Ahojte, kupili sme ojazdenu fabiu 1.2HTP, v dobrom stave, prvy majitel , najazdenych 58 tis km. Mam s nou ale problem sa rychlejsie rozbehnut. Neviem, ci je nieco zle na mojej technike rozbehu. Vytocim motor na 1500otacok, dam spojku do zaberu, a pridam trochu plynu.

Auto mi pride dost lenive. Znamy mi hovoril, ze je chytena spojka, ze sa trosku horsie rozbieha. Obcas to zadrncuje. Kedze som 19r zasran, viem ze urcite dobre nejazdym, ale na inych autach mi to nerobi. Na vyssi stupen preradim po 2-3 m, ktore prejdem na 1tke.

Skuste dat nejake rady, necham sa rad poucit. Vdaka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1,2 HTP rozhodne nie je trhač asfaltu. Myslím, že 1500 otáčok je dosť málo. Skús 2000 a počas rozjazdu pridávaj viac plynu.

Ak by ti prekĺzavala spojka, tak to zaznamenáš skôr na vyšších prevodových stupňoch. Skús ísť povedzme na štvorke, pusť plyn a potom ho poriadne pridaj. Otáčky by nemali vyskočiť hneď hore, ale sa iba postupne dvíhať tak, ako auto zrýchľuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vdaka, za radu. Skusim, uvidim co to urobi. Problem je mozno, ze doteraz som jazdil na golfe, bol to diesel, vacsi motor. A ten nedostatok je len moj subjektivny pocit. Skusim sa rozbiehat pri vyssich otackach.

Editováno: , autor: Standis
pozor na citování příspěvků
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...