Přejít na obsah

Nezávislé topení Webasto - problémy


Plzeňáček

Doporučené příspěvky

V 19. 1. 2019 na 20:41, Jozzo napsal:

Chyba v přepínacím relé nebo nejde šťáva už od pojistky na ten ventilátor. 

 

Díky za info, myslel jsem si to. Zkusím se na to o víkendu podívat, jsem úplný amatér,ale vyměnit relé, bych mohl zvládnout. Už jen zvolit to správné relé :-)

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahojte chalani potrebujem radu po výmene autobaterie v aute mi nejde zapnut nezavisle kurenie a zmizlo aj z maxidotu na diagnostike sa mi to nechcelo spojit z riadiacou jednotkou webasta neviem co s tym pred vymenou vsetko islo aj to bolo v maxidote a teraz nic ked zapnem na climatroniku len zasvieti dioda nezavisleho a hned zhasne 

Dakujem za odpoved a pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 hours ago, Nixon992 said:

Takže po odpojení a pripojení baterky cca po 10 min a kontrole poistiek som našiel odpalenu poistku v motorovom priestore F11 30A pre riadiacu jednotku webasta. Otázka ako postupovať ďalej 

 

tak nieje to z tvojho prispevku jasne, ale predokladam, ze si ju vymenil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ztratil jsem DO k nezávislému topení a dnes si koupil nové T91. Nedaří se mi jej ale spárovat (postup s vytažením pojistky T30 v pojistkové skříni v motorovém prostoru, ani postup s vytažením pojistky Climatroniku v pojistkové skříni u levých dveří). Podle návodu by měly být ještě pojistky přímo na řídící jednotce Webasta - ale nevím, kde se jednotka nachází. Poradí někdo? (Superb 2 Combi 3.6, montáž z výroby).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj. Mam podobny problem. Koupil jsem S2 combi i s ovladanim k webastu. VCDS vyhazovalo chyby webasta. Praskla pojistka. Po vymene pojistky v motoru webasto najede. Ale nejde ovladac. VCDS porad haze chybu, ze nema spojeni s ovladacem. V ovladaci vymenena baterka. Ale nejde pridat ovladac ani pres vcds ani po vytazeni obou pojistek. Ovladac po vymene baterky a zmacknuti tlacitek zapnuti asi 8x zelene zablika dioda, tlacitko vypnuti asi 7x cervene. Pocty presne nevim, dioda blika hodne rychle. Nejake rady? Diky Honza.

 

IMG_0993.jpg

 

IMG_0994.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

podle manualu k telestartu:

 

1. Vložte baterku do vysílače.
2. Vytáhněte pojistku 1A (černá) z pojistkového držáku topení(přerušit napájení).
3. Počkat minimálně 5 sekund.
4. Zasunout pojistku nazpět do držáku a do 5 sekund stlačit tlačítko „OFF“ na dálkovém ovládači po dobu minimálně 1 sekundy.
5. Přihlášení je tím ukončené.

 

POZNÁMKA
Výše uvedené kroky k přihlášení, vysílače je možné zopakovat libovolně vícekrát. Pokaždé se vymaže v daném okamžiku „nejstarší“ vysílač.

 

Ale nezkousel sem. Strasne rychle blikani zelene je zamknuty Webasto. Odblok pres prizpusobeni a kanal 47 (u tourana; mozna i SUPa: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/02251).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

může mi prosím někdo poradit, jaký typ originálního nezávislého topení mám v autě? Mám sice Octavii II, ale tam mi zatím nikdo neodpověděl a tady je stejné téma, tak třeba mi někdo bude umět pomoct. Mám model 12/2007, 1,9 TDI. Můžu poskytnout i VIN.

Ve škodovce mě odkázali na škoda servis a ve škoda servisu mi podle VIN nebyli schopni zjistit model, neměli u něj v systému žádné detaily.

Přestalo fungovat a kolega mi jej celé vyčistí a zkontroluje/opraví a při tom vymění těsnění, ale neví, jaké má objednat. Objednat jej sice může až to rozebere, ale to bych mu tam musel auto nechat na několik dní (nárazník a další věci musí dolů).

 

Tak nevím, jestli mám Thermo TOP C, E, V nebo nějaké jiné....prosím o radu. 

 

Děkuji moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý deň. 

 

Chcem sa opýtať, cmi ste sa náhodou niekto nestretol, že (originál webasto z výroby v Superbe 3,6) sa mi cez dialku, na klimatroniku, alebo maxidote zapne, celý proces(30 min) ide, ale nevyhreje nič. Začne naťahovať benzín, odpáli sviečku , ale potom ju vypne. Môže to byť obehové čerpadlo? Osku točí, -ale lopatky sú v keli? 

VCDS nič nehlási... akčné členy - všetko ide. 

 

Ďakujem ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Hmmm nedalo mi a vcera som prekutral nastavenia Kurenia cez tlacidlo SETUP. Nasiel som tam polozku Automaticke pridavne topeni. Vypol som ho a vyzera to tak, ze sa jedna o Nezavisle kurenie :) . Stale som si myslel ze ide o el.kurenie ktore je vo vyduchoch, ale vyzera ze nie. Od vtedy sa mi uz automaticky nezapina Nezavisle kurenie ;)

20191228_181000.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...