Přejít na obsah

Nezávislé topení Webasto - problémy


Plzeňáček

Doporučené příspěvky

Hezký večer. Mám yeti origo nezávislé topení. Příšlo se tady prosím na to, jak by se to dalo vypnout to samozapínání nezávislého topení??? Nedá se třeba jen upravit spínací teplota přes diagnostiku??? nebo jen najít správný přívodní kablík, který říká bufíku už je zima a tím ho spouští. tento kablík udělat na vypínač. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ECON režim je starší označení tlačítka pro vypnutí klimatizace. Dřív bylo tlačítko ECON, kterým se klima vypnula (takže byla jen běžná ventilace), jinak byla zapnuta stále. Pak se to ale celé otočilo, tlačítko se pojmenobalo A/C a klimošku naopak zapíná. Co se Webasta týče: Mám origo tovární vestavbu v S2, teď jsem měl poruchu, takže jsem v rámci servisu (ne v ŠA, ale přímo servis na Webasta) hodil pár dotazů. Situace se má tak, že běžně auta nemají předehřev motoru, ani ohřev interiéru. Některá auta (např. Sharan) mají z výroby jen předehřev motoru. Za příplatek je pak ohřev interiéru. A pokud chceš do auta originál tovární vestavbu, tak ta se vždy skládá z předehřevu motoru a ohřevu interiéru. Pokud je vnější teplota pod 5 °C, vždy se pustí předehřev motoru, nejde to nijak deaktivovat.

Editováno: , autor: cosmicboy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 1. 2016 na 10:42, michal2009 napsal:

Ano, je to pojistka č. 16

Zdravím všechny :) já jsme si chtěl po výměně baterky v ovladači taky znovu spárovat s nezávislým topením a pojistku č.16 co tady radíte vytáhnout tak já ji tam vůbec nemám :D nevíte co teď? Předem děkuji za odpovědi :) Typ vozu Škoda Superb 2015 4x4 125kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny. Chápu, že to nejde vypnout to automatické zapínání webasta. Ale snad musí být někde nastavení pří jaké teplotě se má aktivovat. Takže když posunu bod spínání na ještě nížší teplotu než + 5 stupnů tak by to pomohlo. Akorát vůbec nevím kde hledat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Čaute, 

 

v poslednej dobe mám problém s originalnym nezávislým kúrením. Som od auta 30 metrov a aj tak ho cez diaľkové neviem zapnúť. No je to tak blízko ze aj zamknúť a odomknúť auto na tu vzdialenosť dokážem. Baterku v DO od NK som vymenil. Samotné NK potom funguje OK. Aj samotné zapnutie ak som ozaj blízko. Netuší niekto kde môže byt problém? 

 

edit: až teraz som si všimol ze som v tebe pre SuperbII. Myslel som ze je to všeobecne téma pre NK.

 

Ďakujem 

Editováno: , autor: Shorty193
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 11 měsíců později...

Dobrý deň my máme problém,že webasto keď zapneme cez diaľkové normálne spustí je hi počuť že sa rozbehne a ide ale nespustí do vnútra kúrenie a auto je studené nezohreje sa.co to môže byť  . ďakujem za pochopenie a skorú odpoveď 

Editováno: , autor: HardKillerSR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...