Přejít na obsah

Komplet brzdy


Speedy20V

Doporučené příspěvky

Ne, jde o to, že jsou lidi kteří si to poctivě přečtou a na všechno co chtěli najdou odpověď. V tomhle vlákně je dost uživatelů, kteří tady píšou svoje zkušenosti s těmito kotouči a psali už je hodněkrát podobným lidem jako ty, kteří nejsou schopni obětovat ten čas a trochu si to tu pročíst. A pak už to ty lidi někdy docela sere odpovídat pořád dokola někomu novýmu, když odpovědi tady už jsou . . . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondreo

kto sa rozkrikuje ___???vy ste tak jednoduchi ludia a navyse zaskatulkovani ktori sa len pravidlami ohanate.chcel som len konktretnu osobu kto ich ma.ked tak citavam tie diskusie tak vy zakomplexovani veterani mate dve tretiny prispevkov len o tom ze najdi si hladaj a citaj.potom sa ani necudujem ze mate milion prispevkov

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto nemá cenu :kol-28:

Stačí ti odpověď že ty kotouče co chceš jsou O.K.?

A pravidlama se oháníme,protože to jsou prostě pravidla...Mě taky zbuzeruje polda za to že jedu místo 50 km/h 55....

V práci mě taky buzerujou za kraviny...

No tak na forech tě budeme taky buzerovat...To je život :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde o pravidla, jde o princip. Že ti poctiv se tady s tím " jebou " a celé si to pročtou, a proto to některé potom sere že každej druhej příspěvek je " poraďte mi co si mám koupit " i když přízpěvek hned nad ním je odpovědí na jeho otázku.

Když to chceš vědět tak si to přečti, napsáno to tady už je několikrát !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidám svou zkušeností do mlýna. Koupil jsem na celé auto nové kotouče Zimmerman sporty kotouče a desky , nové vodící čepy. Před výměnou brzd jsem nechal zkontrolovat celý podvozek, vyměnil jsem tlumiče a zadní puky+geometrii, brzdy jsem opatrně zajížděl a myslel že bude vše OK, ale po cca 5-6 tis.Km jsem začal pociťovat zase jemné vibrace do volantu. Půjčil jsem si setinový úchylkoměr s magnetickým držákem a zkontroloval jsem házení jak nábojů, tak i kotoučů. Náboje mi hází 0,02mm, takže OK, LP kotouč hazí venkem 0,05mm, vnitřkem 0,12mm (tohle už není OK), PP kotouč hází vnitřkem i venkem 0,05mm (tento je OK). Tak a teďka mi poraďte kde je problém? Byl jsem s tím v servisu, kde mi řekli, že Zimmerman už taky není tak super jako byl kdysi, prý se část výroby dělá v Polsku. Hlavně že na krabici bylo Made in Germany, ale kdo ví. Doporučili mi origo Ate, TRW nebo Feroda. Asi moje Zimmermany lehce líznu na soustruhu a uvidím co se bude dít, ale už bych si je nekoupil. Toť moje zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes už asi hodně záleží na tom, jestli se to opravdu montuje v Polsku nebo v Německu. Poslední dobou se mi všechny díly na škodovky zdají být podezřelé - myslím tím země původu. Něco jiného je psáno na obalu, potom na papíru a pak přímo na tom dílu. Je to docela chaotické a dle mého názoru se těžko pozná, jestli je zemí opravdu např. Německo nebo třeba Itálie. Moc tomu nevěřím, ale raději se v tom nebudu šťárat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Furt jako nové až na ty řečičky že to nekoroduje-hovno rezne to taky pěkně :kol-29:

Asi se nic míň reznoucího nedělá :kol-32:, taky jsem je vzal. Mně to pěkně se**, protože na TRW/TRW mi ten rez asi dělá větší opotřebení než provoz - mechanik nechápal, proč mám na skoro odepsaných kotoučích destičky ca 80%, proč jsem je tam dával... no bylo mi blbý mu vysvětlovat, že jsou to ty původní, co šly s novými kotouči :smich:; na Maxíky mám přichystané Feroda Premier, snad budou měkčí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím chlapy, mám dotaz pro upřesnění! Přečetl jsem všech 38 stránek ale nikde není přesně řečeno jaké dát destičky na origo kotouče. Párkrát někdo psal o destičkách ATE - že dobrý, ale dost práší. Pak zase že TRW - také dobré, pak ale že TEXTAR - jsou fakt dobrý ale zase drahý a někdo že to není zase tahová hitparáda. Tak fakt nevím co koupit. Psal jsem na cc-autodíly a tam mne řekli že TEXTAR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...