Přejít na obsah

Komplet brzdy


Speedy20V

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, cinek napsal:

Nevim , me osobne Ferodo DSPF velice zklamalo :(  Mam ho na 4pistech Brembo , zkousel jsem k nemu kotouce TRW, Brembo a nakonec EBC Ultimax , ale ani s jednema to zadna extra trida rozhodne neni, brzdi to jak serie  . Zimu s tim  jeste preckam a na jaro zkusim dat desky tyto http://www.autodoc.cz/brembo/7068793  

a kotouce tyhle  http://eshop.renovak.cz/brembo-kotouc-gt-323x28mm-derovany 

 

Co bys doporučil na 312/25 ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim vsechny Octavaky.Muzete me poradit?Mam Octavku 1,6 74kw benzin,rok vyroby 1998,motor AKL.Chci na predku menit brzdove kotouce a desticky.Rozhodl jsem se pro Feredo.Brzdove desticky se u Feredo a i jinych znacek vyrabeji v jednotnem rozmeru,ale u kotoucu je prumer 256 a 280mm.Ktery z nich mam volit?Proc nemuze byt take jednotny rozmer?Diky vsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím, chci se zeptat nikde to nemůžu najít, nikdo kdo jezdí s O1 nic neví... Hadice k předním brzdičům FS III drží průtokový šroub a kolem něj je pod hlavou normální měděná podložka a pod hadicí je (vypadá tak) skoro trojhranná podložka, měním brzdy 256 mm za 280 mm a chci sehnat nový šroub a podložky. Neví někdo kde sehnat patřičný šroub a podložky? Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty šrouby jako samostatný díl nejdou asi koupit, když koupíš origo novou hadici, má jak ty šrouby tak podložky. I některé hadice neorigo to mají v jednom balení. Já koupil hadici Semperit za 120,- Kč kus, podložky měděné koupíš kdekoliv podle rozměru a je to. Já šrouby nechával. Máš pravdu v tom, že ta spodní podložka je drobet do trojúhelníku, nevím proč, možná jen proto, aby na tom šroubu s hadicí v balení držela. 

 

https://mlparts.cz/front/product/default/931328

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc, to mi moc pomohlo!!! Já kupoval 164kč / kus, bez šroubu, bez podložek, tak to je pomažu hned zase vrátit...

 Jako šroub by se dal použít problém jsou ty podložky to bych musel někam s nima zajít a najít něco podobného, to si objednám rovnou se šroubkem a podložkama.

 Ono to v podstatě ani nejde sundat zkoušel jsem jednu stočit po závitu a nic moc štěstí akorát jsem ji prohnul...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím, problém s vibracemi od přední nápravy u mne po osmi letech vyřešen. Příčina byla v přidřeném kloubu pravé poloosy (strana u převodovky). Kloub byl vadný již z výroby. Auto vibrovalo nejdříve mírně při brždění a později více a i když se nebrzdilo. Závadu jsem řešil opakovanými výměnami kotoučů, výměnou náboje+ložiska a silentbloků ramen. Po výměně kotoučů i silentbloků se situace vždy zlepšila, ale jen na chvíli. Vysvětluju si to tak, že vadná poloosa postupně komponenty nápravy jízdou namáhala. Mimochodem, zadní silentbloky doporučuju plné a tvrdší z Audi TT - auto sice trochu ztvrdne, ale přední náprava není tolik poddajná nerovnostem na vozovce, auto je stabilnější při brždění a náprava dokáže potlačovat různé vibrace lépe. Originální silentbloky jsou z gumového bláta a ještě s otvory.

Editováno: , autor: will83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj, mám OC 1 AXR 1.9tdi 74kw 2007 a začínám již vybírat brzdy neboť začla svítit kontrolka (zatím to nijak nekope a nepíská takže se jezdit ještě dá :D). Přemýšlel jsem textar pro, brembo max nebo ferodo premier kotouče a textar desky a na zadek by snad mohlo stačit něco obyč třeba roadhouse anebo dát komplet textary (na zadek jsem koukal za 400kč). Nevím teda, jak na tom jsou zadní brzdy a jestli je potřeba je vyměnit, mám tam plecháče a přes ně je prd vidět. Rozměry jsou 280x22 předek a 232x9 zadek. Objednávat budu asi z hanza-autodily.cz případně jestli někdo dokáže udělat lepší ceny?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...