Přejít na obsah

Posunuta palubka


Joly

Doporučené příspěvky

Dnes jsem asi po 2,5 roce jel poprve ve sve Fabii na sedadle spolujezdce a vsiml jsem si divne veci. Cela palubka je posunuta doprava. Tj. na prave strane licuje na doraz kolem A sloupku a u dveri je min, skvira. Na druhe strane je kolem sloupku mezera na dva prsty a u dveri stejne tak. Vzhledem k tomu, ze se jedna o Eleganci s Dynamicem tak mne to docela stve.

Jak jste na tom u svych Fabii vy ?

post-21395-002743500 1289378367_thumb.jp

post-21395-014432900 1289378389_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je docela nemilé. no hlavně, že pověstná kvalita zpracování, měkčený plasty a další kecy. nicméně, pokud palubka nikde nevrže, tak bych na to asi kašlal. pokud to někdo v servisu rozdělá a pokusí se to nějak doladit, ikdyž teda nevím jak, tak to může začít vrzat. prostě jsem zastáncem do auta zbytečně nehrabat, pokud to není nevyhnutelný.

a třeba je to nějakej klévr prostor na odkládání doutníku nebo cigarety :)

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ten plastový kryt A sloupku bych nebral jako bernou minci nevim jak II Fabie ale II Superb má v tom místě styku s přístrojovou deskou dva takové "nosy" které zajedou do otvorů v přístrojovce, čímž je přesně definovaná poloha vůči přístrojovce.... pokud ho někdo blbě zastrčí při zpětné montáži třeba mikrofonu pro HF tak je to takhle vytlemený....stačí vycvaknout a zastrčit kam patří.... osobně bych oba vycvaknul , podíval se a popř. změřil vzdálenost od rámu okna.... pak uvidíš jestli je ta přístrojovka hnutá nebo ne. Vlastně to vidíš i v prostřední části A sloupku v místech kde jsou na přístrojovce boční kryty, jestli jsou ty mezery stejné.

Jirka

P.S. viděl jsem stejný problém před měsícem u fungl nového "ryze" českého auta Hyundai I30 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, když už zde probíráte palubku, máte někdo návod jak postupovat při demontáži a montáži palubky a středového tunelu? Nějakou příručku nebo něco podobného. Na F1 jsem to měl na cd, asi 700 MB, ale na dvojkovou to nemám. A nevíte popřípadě, kde na fóru se toto téma probírá? prolítl jsem každé téma do str. 3 a nic nenašel. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To canzou : Stáhni si dílenskou příručku na Roomstera po B-sloupek je to stejné jako Fabia II, takže demontáž palubky tam určitě bude. Na tu dílenská příručka samostatně není je součástí programu ELSA.

a kde se to dá stáhnout? Při výměně větráku autorizovaným servisem, teď při průjezdu nerovností něco děsně vrže někde kolem panelu s klimou a taky u budíků, jakoukoliv informaci vítám. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Nejsi v tom sám. Sice tvůj problém nemam-u mě s usazením palubky dobrý, na obou stranách stejný.

 

http://forum.skodahome.cz/topic/129734-mezery-spáry-mezi-předními-světly-a-kapotou-po-fl/

 

Skákal sem při tom seřizování kolem toho jak tajtrlík a stejně-sice sem napravil pozici na jednej straně, ale zase vznikla na druhej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...