Přejít na obsah

OI 1.8T prasklý rozvodový řemen


manduss

Doporučené příspěvky

Ahoj,

můžete mi prosím někdo napsat na jaké různé scénáře se mám připravit? Cca ve 100 km/h mámě prasknul na O1 1.8T 110kw rozvodový řemen. Auto chcíplo, tak podřadila a předpokládám, že přes rychlost dobrzdila až na odpočívadlo. Někde na jiném fóru jsem kdysi četl, že jsou i motory, které se nikdy nepotkají. To asi nebude tenhle případ, co? Dá se takhle bez bližších informací odhadnout cena opravy? Jestli teda má ta oprava vůbec význam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stalo se mi to samé,kousla se vodní pumpa, jen jsem teda ze stovky nebrzdil motorem, stálo to dva výfukové ventily na druhém válci, cca 1800,- za jeden, těsnění pod hlavu 1000,- a rozvody. Oprava má určitě význam, minimálně má význam sundat hlavu a kouknout co se potkalo, většinou jeden válec jen je otázka ale co natropilo to brždění motorem ...

Na aukru někdo nedávno prodával hlavu na agu za 2000,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že by bylo ohnutý všechno o tom by se dalo s úspěchem pochybovat, budou na jednom válci ohnutý určitě, na druhým možná a na dalších nebudou, navíc budou ohnutý jen sací nebo výfukový, navíc sací nebude ohnutej ten vrchní, pač tam píst nedostane. A jestli jsou jen ohnutý a není rozmlácený píst tak to jde v pohodě opravit... Kdopak to chtěl opravovat za 40 litru, někdo tady v Jičíně??? To to už mají rozebrané, že vědí že se potkalo všechno?

Editováno: , autor: FilipV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, v Jičíně. Rozebraný to mají. Dneska jedeme pro jinej motor, opravu jsme zavrhli. Ale zajímalo by mě, jak na tom ten motor doopravdy je. Pak jsem nad tím přemýšlel a taky my vyšlo jako blbost, že by bylo pomlácený úplně všechno.

Pravděpodobně tady bude brzo na prodej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...