Přejít na obsah

Zamykací / odomikací impulz - potrebujem pomoc


puto

Doporučené příspěvky

z komfortky, je umistena nad reletky za volantem, z vodicu pro motorek vika kufru, pin T23/18 (zluta/modra) a T23/3 (seda/zluta)

edit: jen me napada, ze viko kufru se mi zamika nejak samo podle otevreni dveri ridice, to by snad nemel byt problem :)

Editováno: , autor: zdesim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle senzor mám naomntovaný. Na co to připojuješ? Já to mám na mlhovky... Zamykací a odemykací impuls mi vedl ze dveří na straně řidiče jsem měl v tom černém omotu 3 kabely - fialový, žlutočerný a černobíly. Já mám zapojené jen hnědé kabely ze senzoru (modré nemám zapojené vúbec) na žlutočerný a černobílý.

Ale včera jsem to řešil právě u 2003 1,9 a tam ten svazek 3 kabelů není - ale i tak se podívej. U Tvé motorizace prý vede ze dveří šedofialový a to je záporný impuls. Funguje prý u zamknutí i odemknutí.

Jinak po montáži na mlhovky (ale zřejmě i potkávací světla) budeš mít jeden problém, který je ale myslím v pohodě. Když při nastartovaném motoru rosvítíš mlhovky a hned je vypneš aktivuje se senzor a světla zůstanou svítit 10-30 vteřin popdle nastavení. Já to mám ještě horší v tom, že se mi auto zamyká při 15km/h a mlhovky svítí i při tomto zamknutí... Ale jak vypnout zamykání při dosažení této rychlosti budu řešit jinde.

Každopádně piš poznatky a detaily z montáže ať jsi inspirací pro ostatní, případně se ptej, co budu vědět - poradím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim Ta. Vdaka za info. Tie tri vodiče v čiernom omote tam nemam. Všetky kable, ktore mi vedu z dveri do kabiny som presvietil s minusom a ani raz mi central necvakol. Zatial to mam napojene od kabla, ktory vedie ku alarmu Meta a nefunguje to tak ako ma. Ked zamknem auto, tak sa mi rozsvietia svetla po 30 s a potom svietia 10s. Napojil som to tiez na hmlove svetla. Idem ešte skusit popozerať ten šedofialovy. Tak zatiaľ čau

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...