Přejít na obsah

Autoradio s USB


Doporučené příspěvky

Ja ted kupoval Pioneera. Mel jsem pozadavek CD, USB, odnimatelny panel a zeleny podsviceni, aby mi ladilo s podsvicenim v O1. Taky jsem mel hranici 2.000,-. Vybral jsem tohle. Zapojeni jednoduchy, vse pasovalo. Dokonce byly oznaceny draty, ktery prehodit pro koncernovy vozidla VW group. Prehozeni spocivalo pouze v rozpojeni dvou konektoru a jejich zamene. Montaz autoradia bez problemu pasovalo. K autoradiu mam pripojeny zesilovac Za1 a na strese ploutvicku. Radio hraje velmi pekne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím

Blíží se vánoce a tak bych si chtěl pořídít nové autoradio v ceně do 2500,- podmínkou je USB vstup na výběr toho moc neni ale rozhoduju se mezi Kenwood a Pioneer , které by jste doporučili?? Popř. něco uplně jiného?? DIK za radu

Ano také jsem pořizoval nedávno toto rádio Pioneer DEH-2220UB a jsem s ním velice spokojený, kvalitní příjem, čistý zvuk, usb, cd, jednoduché ovládání. Za ty peníze spokojenost...!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou, tedy spíše to byla povedená rádia. Jsou již pouze poslední kousky skladem u prodejců, ale importér do ČR již všechny kousky vyprodal.

Co je ale dobré, že naskladnil již novou řadu Pioneer DEH-2300, Pioneer DEH-2320UB a Pioneer DEH-2320UBB. Nestíháme je hned dát na web, ale do víkendu budou vystaveny :-) Doporučená koncová cena je 2290 Kč, ale prodávat se budou zase o kousíček levněji. Určitě ne ale s takovou slevou jako 22xx modely.

Postupně budou najíždět i další nové modely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...