Přejít na obsah

střešní příčníky


petr2

Doporučené příspěvky

ahoj kolegové, dovoluji si Vás oslovit s dotazem na střešní nosníky. Předesílám, že nemám na auě hagusy tzn. že potřebuji příčníky přidělávané do prostoru nad dveře "však to znáte" Můžete mi poradit, jaké lze použít (originál jsou nehorázně drahé) například zda jsou použitelné z Octavie, fábie, favorita :-) atd.

Případně bych vás požádal, zda někdo nevastníte a případně neprodáte použité - nové opravdu nepotřebuji. Díky za ochotu pomoci Petr Dlouhý

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

žraloku asi je to pro tebe zbytečné téma, ale mě to docela zajímá. Internet je plný nabídek na různé nosiče od různých výrobců, ale protože nejsem zase až takový odborník nevím, zda by ten či onen (z jiného vozu) pasoval i na supíka. Přiznám se, že se mi nechce dávat peníze za něco co nevím zda bude pasovat. Jinak díky za radu

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Dám ten dotaz sem kedže sa tu o tom hovorilo.Ako sa uchytávajú tieto strešné držiaky na auto (superb I (2006)),všade na stránkach vidím že sa to zachytáva o bok auta teda medzi strechu a dvere,(toto sa mi nepáči neviem či to náhodou nebude tlačiť na tesnenie dverí) neviem či existuje niečo priamo na strechu tam ako sú tie plastové lišty? nemá niekto obrázok auta aj so strešnými držiakmi?pomohol by mi aj link s originálnym strešným držiakom ak niekto má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

superb má k uchycení nosníků upravené části právě mezi střechou a dveřmi jak jsi správně napsal.Nemyslám si,že by to bylo špatné řešení a osobně jsem s tím neměl sebemenší problém.Drží to krásně a gumu to neničí(tady bych chtěl ale podotknout,že nosiče nemám na autě nastálo tudíž možná,že časem se problém ukázat může)

Myslím že variantou tohoto může být nosíč na zadek auta pokud máš tažné zařízení.

Jinak já používám nosiče thule a spokojenost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...