Přejít na obsah

Combi2002

Uživatel
  • Počet příspěvků

    618
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

3 Sledující

O uživateli Combi2002

  • Narozeniny 20.4.1976

Návštěvy profilu

3 136 zobrazení profilu

Oznámení Combi2002

Nováček

Nováček (1/14)

20

Popularita

  1. Tak to shrneme - vymaž mezery a zadej to do Google, to by mělo stačit. Asi tak - 3B0845543A ještě odkaz - https://www.heureka.cz/?h[fraze]=3B0845543A
  2. A co zajít do škodovky nebo jinam do konceru a zeptat se zda objednají? že jsem na to reagoval :-( našel jsem to hned u několika prodejců na netu asi tak
  3. Zkus člena fóra s nickem Honza72. Pokud je z části nefunkční epromka tak jsi v háji, musel by se odpájet ten čip a sehnat a nahrát nový. Viděl jsem kouzla s budíkama, v podstatě jsou univerzální, stačí mít správné folie a dump a uděláš z benzínu disel nebo obráceně.
  4. A Co poslat mu jen budíky s maxidotem, ať je přehraje na před face, vyčte pin a nastaví km a ostatní už uděláš s běžným kabelem co má každý doma. Nebo v okolí.
  5. Proč ti Cosby nepřehrál celej dump budíků? Ale myslím že moc lidí co ti vyčte komplet budíky v CZ není.
  6. Jasně že rozlišuje, ale asi si moc do schémat nekoukal že? FI umí jen sedačku řidiče -viz. schémata elektro zapojení, (leda že by ti někdo upravil dump v budíkách) FII umí i sedačku spolujezdce - ve schématech to tak je, ve spolujezdcově sedačce je ještě myslím senzor že tam někdo je, aby to nehoukalo, když je sedačka prázdná. schémata tu dávat nebudu dohledáš si sám prima den
  7. Mám ve svém autě sedačky z FII normální s výhřevem a signalizací pásu. Plně funkční. Nechápu co by jsi bastlil, normálně to zapojíš podle schématu.
  8. Rozdíl je možná v tom že je jiný tvar sedaček (pěny) u FI a FII a Roomster a ty ji mají ještě pevnější a sedíš trochu výš než u FI. Mám v autě z FII a jsem spokojený jsou celkově tužší. Nebude ti fungovat spolujezdec jen řidič. Budíky v FI to neumí (nebo se tak tváří - na pinu co to je v FII mají neobsazeno) a není to v kodování musíš vyzkoušet.
  9. Když jsem si do fábie dodělával klimu a dovnitř dával elektronickou klimu. Vše jsem očistil a kroužky ( nové) namazal olejem do klimatizace a vše sedlo v poho a těsnilo, díly již jednou použité na nějakém autě, šrouby dotaženy myslím momentem podle DP. Ale taky mě čeká výměna kondenzátoru a taky se mi do toho vůbec nechce, jsou na něm mastné fleky. Ale to musí celý předek ven, světla nárazník, dokud chladí asi tam bude. Ale mám koupený origo kondenzátor, tak snad problémy nebudou.
  10. Jeden ovladač je před facelivtem a druhý po facelivtu. Jsou tam jiné svorkovnice pro připojení na el. auta.
  11. U toho je návod na montáž. Nebo se to tak už nedodává?
  12. ATE - dodává kotouče na linku a nadvýrobu prodává samo. Mám na FI 1,4 MPI a Origo kotouče po 120 tis. destičky tak po 60tis. , další dáno ORIGO ATE kotouče i destičky a teď na hranici životnosti kotouče mám na téhle sadě najeto 155 tis. a druhé destičky, za mě spokojenost a experimentovat nehodlám. To jsou mé zkušenosti a nikomu je nenutím.
  13. Zdar, odpověděl jsi si sám. Než to nějak bastlit, sehnal bych jen páčku k MF volantu a tuhle s tempomatem vyndal i se svazkem a prodal a ještě se ti nějaký peníz vrátí. Já to tak udělal ve fábii I a spokojenost. Prima den.
  14. Předpokládám že se jedná o dodělávanou dálku neorigo. (napiš výrobce) Jinak přeci u origo centrálu stačí jen vyměnit komfortka za tu co podporuje dálku a vyměnit klíče na s dálkou.
×
×
  • Vytvořit nový...