Přejít na obsah

gabuliatko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    196
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 571 zobrazení profilu

Oznámení gabuliatko

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Dobrý den, je možné že by se čidlo, zda je zabržděno posunulo níž? Přijde mi, že po servisní 30ti tis. prohlídce když mám sešláplou brzdu stejně má auto snahu přípravy na rozjezd. A když ve vypnutém stavu rukou zmáčknu brzdový pedál tak než cvakne tak je docela dlouho. Dá se to prosím nějak štelovat?
  2. Pěkně prosím, lze na Karoqa nakodovat stočení R zrcátka dolu při DSG R? Nebo to jde jen židlí s pamětí?
  3. No mě tam ke spokojenosti chybí Nizozemí a Francie. Netušíte prosím někdo kde sehnat kartu jinak než za ni dát 5 tisíc CZK?
  4. Tak jsem zjistil (předtím jsem to nezkoumal, protože se to tam vešlo) že SD karta od Škody má jen 8GB a ECE 4 2020/2021 má též 8GB a tím pádem se tam nevejde. Dá se někde najít zda k MR2020 patří 16GB karta?
  5. Z boku ked stlačíš v okamžiku když nejedeš nastavenou rychlostí tak se nastaví aktuální rychlost. Nastavovat lze jedině přidáváním.
  6. Zdravím, už delší dobu přemýšlím zda by nešlo nějak nakodovat o kolik se má zvýšit/snížit rychlost adaptivního tempomatu když tachometr "kulhá" o 5km/h. Pokaždé když zvyšuji snižuji mezi 50 a 70 musím 4x zmáčknout po jedné abych nezdržoval provoz za sebou. Nešlo by to něčím poladit? Ono by stačilo kdyby přidat/ubrat bylo +-10 a ne na celou desítku.
  7. gabuliatko

    sedačky

    Dovolím si přerušit Varioflex (za mě taky lavice) a zepám se, nepřijde Vám normální sedačka řidiče úzká (Karok style MR 2020)? Nepřijde mi že bych byl nějak obézní ale tlačí mne do pozadí boční vedení. A protože mám dlouhé nohy (celkem 201) tak je mám zalomené do stran a přes ten boční rantl se mi při dlouhé jízdě levá odkrvuje. Že tlačí pravé koleno s tím sem počítal. Ad lyže vnutri, bacha u sousedů v A, vybíraj poplatek v Eurech.
  8. 16.10. sem napsal ticket do škodovky zda by nešla změnit výška tonu a dodnes žádná odpověd, netušíte jaká je normální čekací doba na odpovědi?
  9. Jak již napsáno jinde MR2020 1.5 DSG plachtí i v režimu D
  10. Včera se mi stala jedna věc (opět to není stížnost, spíš aby jste si na to dali pozor) Měl jsem zapnutý autohold, režim drive a vypnutý Strat/Stop. U světel jsem zastavil, stál na brzdě a změnil režim drive na Individual čímž se zapnul Start/Stop ale Autohold by snad měl ostat. Pustil sem brzdu, auto nastartovalo a vyrazilo. Po sešlápnutí brzdy se rozsvítila kontrolka, motor zhasl a vše se již chovalo normálně.
  11. gabuliatko

    Škoda SCALA

    ještě o tom informovat prodejce a člověk by nemusel kupovat "drive mode selection" nicméně při ECO vyřazuje častěji
  12. Neexistence DriveGreen je velmi závažná chyba. Upřímně, fakt Vám to chybí?
  13. Příchodem zimních teplot u mne vzrostla na trase 17km spotřeba o 0.5 až 1 litr, má někdo podobnou zkušenost? Jen mne to zaujalo, není to nic ke kritice.
×
×
  • Vytvořit nový...