Lukáš Leifert Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Kolega vlastní Scharana, ten první typ, motor 66 kw a ujel už minimálně 50 tkm převážně na olej. Lije 3/4 oleje, zbytek nafta. Tvrdí že chod motoru je tižší - prý to lépe maže. Dále tvrdí že česká nafta je stejně plná sraček, tak proč nelít olej. I když jsem četl většinou pozitivní odezvy na tuto tématiku a kolega spokojeně jezdí (a nejen on, znám více takový olejáčků), já bych to do své A6 2.5 tdi nenalil. Možná že i pro to, že případné opravy jsou u 2.5 tdi vyšší, především čerpadlo. Dokonce znám i jednoho taxikáře, který je domluvený s restauračkama a spokojeně mu pracují nový Pašíci, aniž by to ředil. To už je silný kafe! Velmi šťastný Provozní náklady taxíku ale na nule. Máte někdo nějaké negativní zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Kamarád najel na olej s BMW 524 TD r.v.86 600 000 km,teď má OI tdi 66kw r.v.99 a leje to tam taky a žádný problém,už má najeto 10 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 do mojí bejvalí G3 sem to lil taky, sice sem to ředil naftou, ale uplně bez problémů a to jak na čistej tak i na přepálenej (u čistýho sem měl akorát horší zimní starty), ale uplně nejlíp se mi jezdilo na trafo olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.