eXt Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Cau, jde nejak zjistit kod radia?? ( SKODA DX) V knizce je vystrizeny a tejpek co mi to prodaval na to asi zapomnel. Na netu jsem koukal, že sou na to naky kalkulačky nebo co. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 V tom návodu máš napsáno, že prostřednictvím autorizáku Ti sdělí "zdarma zapomenutý kód" navigace. Pozor, nejprve, když jsem jej chtěl zjistit, tak mi nahlásili v Tukasu Praha, že za "pětikilo" a když jsem si v Bolce zjistil a ověřil, že je to grátis, tak mne maník od nich naháněl, že se spletli a podobné řečičky, ale to už jsem to měl od druhého autorizáka zjištěné grátis! Když tak si nejdřív zavolej do Bolky a prober to s nima, ale v tom návodu je to zela jasně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 (editace) Ja mam ten navod něměcky, takže sem z toho moc nevyčetl V Mercii Chrudim sem se na cenu neptal ani mi nic nerikal,... rekl ze to napichnem na comp a prekodujem. Jen se tam nemam ted cas stavit, tak sem to zkusil tady, jestli neni snadnější cesta. Editováno: 7. Únor 2012, autor: eXt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Když budeš postupovat podle toho jak jsem Ti napsal, tak to napíchnou podle WIN kódu a ten kód navigace jim to nahlásí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 8. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 (editace) Tak jsem byl dnes rano v serise, řekl bude to trvat 15 minut 350kč. řikam neni to nahodou zadarmo?... ON : neni, vysmal se mi., pry za tech 5 let co tam dela vsichni platili. Volal jsem vedoucí servisních služeb +420326722701 tam mi řekli, že si to prej může škodovka určovat jak chce jednomu za 350 jednomu zdarma .. u nich je to nakych 250kc Editováno: 8. Únor 2012, autor: eXt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.