jozzi Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Tady nekdo bude brzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Mega brzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Ach joooooo Tak musím udělat znova redukce na kotouče. Musím je udělat o 3-4 mm širší. Měl jsem to stavěné na Deore třmeny. Ty Hope jsou širší a nejsou zaoblený takže překáží drátům. Takže držáky se prozatím odkládají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Ty mne už ten moped začíná víc bavit než tvoje auto. Jsi moc šikovný. Ty brzdy jsi taky mohl dát tří pístkové když už to má stát v pokoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 No když já koupil kotouče dřív než jsem zjistil že na to pasujou jen tyhle brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Papír model na adaptéry http://ondrero.rajce...etta-Cafe_Racer Blížím se pomalu do finále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Tak brzdy jsou na svém místě... Držáky se musí ještě dodělávat. Vyfrézovat odlehčovací kapsy a celkově je zkrášlit Nicméně to brzdí pěkně a kotouče škrtají o destičky jen minimálně. Byla to ale nechutná piplačka odladit aby vše na sebe bylo kolmé a v s ose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Odlehčení na zadním držáku... Nemůžu se dočkat až bude nalakovaný rám. To pak bude vypadat jinak. A hlavně to chce fotky za denního světla. Ten blesk na tom materiálu vytáhne všechny škrábance. A vypadá to nepěkně oproti skutečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Nadhera konstruktere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Jak už jsem psal, baví mně to. Krásná práce CNC Guru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Akorát nastává problém...Co dál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Udelej si ram ve stylu OCC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Nevím co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Tak až na zkrácení hadiček mám brzdy hotové. http://ondrero.rajce...etta-Cafe_Racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Tak a mám konečně přidělaný pancéřovky. Asi už budu dělat jen samé drobotiny http://ondrero.rajce...tta-Cafe_Racer/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 taky tedka zacinam tvorit jaro se bliži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 A copak tvoříš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 vrtam , řežu , piluju , lakuju , kytuju a zas lakuju jelikož se mi to zparašilo a zas brousim , a taky jsem si vspomněl jak funguje frezka a soustruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Hmm a co to bude až to bude? Nenapínej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 koupil jsem si ram z "komarka" jsi mě inspiroval a při jednoum jedu furt věci do auta , mam tedka fajne služebni cesty , co vlastně dvě tři hodinky makam a pak mam čas , tak jsem oběvil pravě v te firmě zamečnickou dilnu a jak to je s postkomunistickymi zeměmi .... no stalo to litr bechera a mužu se tam vyblbnou kolik chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Tak mi to všechno nafoť Udělej si taky foto seriál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 hlavně postupně , prozatim tvořim na koleni ale pokud to jednou dokopu do konce tak to bude ve stylu OCC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Co je ten komárek ? A co je OCC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 takže prvni foto to je komarek (pouze ilustračni) a ti chlapi na moto to je occ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Jooo ty chlápky znám Pěkně stavěj mašiny... Tak jsem zvědavej co sesmolíš za Stadíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.