Ondrero Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Konečně jsem se pustil do rozety. Jako polotovar jsem použil převodník z BMX. Chtěl jsem tu rozetu nechat černou,ale při frézování poslední kapsy mi ten kus vylítnul a samozřejmě se odrbal...Takže jsem jí musel ofrézovat i na čelech . Pak mě ještě čeká vykoumat pastorek na motoru. Origo nemá zuby na řetěz z kola. Více foto na rajčeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Super práce! Na ten motor by jsi mohl zase použít pastorek z BMX, já mám vzadu výměnné kazetové pastory. Víš vypíchnou vnitřek unašečů a originál pastorek z babety osoustužit na pruměr (osoustružit zuby)a spasovat tyto dvě věci do sebe. pak zavařit a znovu zahladit na soustruhu. Doufám že dáš řetěz půlčlánkový, at to trochu vypadá. Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Mám v plánu tento řetěz: http://bmxstore.eu/detail/9481/retez-bmx-34r-light-110-cl-12x18-zlaty.html No já si udělám ten díl celej znovu na ten motor. Přesně na míru co potřebuji kvůli odsazení řetězu od kola. To vypínání na šlapací mod tam mít nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 OK. schváleno. Pěknej půlčlánek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Tak řetěz je konečně doma a můžu se pustit do výroby pastorku na motor. Jen si vzpomenout jak podle řetězu vyrobit řetězové kolo. Vím rozteč článků a průměr válečků řetězu a chci 13 zubů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ty už si to v cadu namodeluješ, o to strach nemám. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Má chuť dát babettku do března do kupy a poslat přihlášku do kategorie Tuzemák http://www.bcbike.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Jo dobrej nápad, a já ti pošlu hlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 No ono to je výstava v praze Babettka by byla 4 dny na výstavišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Jooo ho hoooo to je ta správná barvička na Bábušku. http://www.skodahome.cz/predstavujeme/2033-skoda-octavia-12-tsi-druhy-jizdni-test-skodahomecz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Tak další díl je ready. Už jen zkrátím a snýtuju řetěz a mám sekundár hotov. http://ondrero.rajce...etta-Cafe_Racer Teď začnu stavět stojan.Už mě nebaví mít babču opřenou o postel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Konečně mám prskoleta na co postavit. Už jen udělat koncovky ze silonu aby se stupačky neodíraly a trošku poladit vzhled. Jen seženu nádrž (ta co mám je nechutně rezavá vevnitř) a může se připravovat na lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Stojan už je funkční a zbývá doladit štyl. Komplikovanost vrchní části je z důvodu seřizovatelnosti vůči naklápěcím stupačkám. Můžu ladit řidítka,stupačky, výšku sedla. Ale posaz bude vždycky děsnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Tak jsem splašil za 300 kaček bezva nádrž bez koroze a přidávám fotky té svojí hrůzy co jsem měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 pekné,pekné ...pekne sa hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Rozebíračka a bude následovat lakovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 no už se těším na lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Jááá ne,nemám kdo by mi ho profi udělal.... Sám to dám,ale nebude to profi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Nooo, tak jsem dneska poprvé hrábnul horkovzduškou a špachtičkou na sundááávání starého lakování Nakonec kvůli finacím budu lakovat sám Samolakování mě vyjde na pár stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Na plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Na plech 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 (editace) Matláma patláma Editováno: 1. Červenec 2013, autor: Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Díly v plniči Zítra se ubrousím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Takže zjednodušeně... Šmirgl 40-60 na drsnění plechu plus odbroušení zbytků starého laku. Tmel se skelným vláknem na větší nerovnosti plus broušení. Jemný tmel na vyhlazení plus broušení šmirglem 240-320. 2 složkový plnič. Broušení 240-320. Plnič Broušení 240-320. Jemný tmel na úplnéé zdokonalení Plnič Broušení 240-320-600 a 1000 pod vodou. A už jen báze a lak Snad poslední 2 fáze nepokazím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Tak konečně nalakováno. Více foto na : http://ondrero.rajce.idnes.cz/Babetta-Beretta-Cafe_Racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.