Přejít na obsah

Rádio Stream - připojení mobilu

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi,

asi se to už řešilo hodněkrát,ale nic polopatického jsem nenašel.Takže bych byl vděčen někomu kdo mi poradí jestli se vůbec dá připojit mobil do týhle hrůzy,nebo to nejde.Na youtube jsem viděl akci jack-jack,ale z návodu jsem nepochopil kde bych sehnal tu krabičku.

V mobilu mám FM transmiter ale ten funguje jenom když stojim v nějakém vidlákově,jinak mi to stálo něco ruší.

Předem dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, potřebuješ novější Stream s podporou MP3 - pak má i podporu AUX. Stačí pak už jen koupit kabel a koncovku a vstup si můžeš umístit kam potřebuješ.

Rádio se dá koupit skoro všude, koukni tady do bazaru, nebo prostě do inzerce obecně. Původ je nejistý klasicky, dokonce i v dnešní době se Stream s podporou MP3 kradou... Cena toho rádia je tak 2500 Kč.

A tady ještě video pro inspiraci:

Odkaz ke komentáři

To bych si raději koupil nového Streama a měl podporu AUX a MP3. To co odkazuješ funguje jako CD měnič - nevím, jestli už je to vychytanější, ale v době, kdy jsem se o to zajímal, to umělo jen 6 složek - prostě jako CD měnič, který byl na 6 CD. Ale je to tvoje věc. :) Pak ještě můžeš koupit rádio Audience s MP3 - máš v něm měnič na 6 CD, umí AUX vstup a kvalitu reprodukce má lepší, než Stream. Pak by to ale chtělo ještě dodělat SoundSystem. :)

Odkaz ke komentáři

Ale já to chci hlavně abych mohl připojit mobil nebu usb na mp3. Píšou že to jde.Prostě se to tváří jako cd changer a hraje to mptrojky z mobilu,nebo usb.Takže bych to vyřešil bez nutnosti výměny rádia. Za to audience chtěj dokonce 3 litry a víc.To bych už vážně raději vyměnil celý auto :) Mám ho už čtyři roky,takže ho stejně za chvíli vyměnim.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Jo tohle videjko jsem viděl.Než dát za tohle rádio 2500,- to bych si raději už koupil nový auto :) Pokud neseženu nějaký za rozumnou cenu,tak raději investuju do tohohle http://www.tuningaut...il.aspx?id=7389 .pokud to dobře chápu,tak mi bude stačit starý rádio co mám a bude hotovo

Tak než kupovat k tomu krámu Stream nějaké další kurvítko za 2500 a bez podpory ID tagů, tak to raději i to nejlevnější 2 DIN rádio + rámeček, což se za 4 tis. dá pořídit http://www.ahifi.cz/autoradia-2-din/?price_interval_from=&price_interval_to=&order=3&ppt=. Mimochodem, tak příšerný zvuk co má ten Stream jsem dlouho neslyšel. Nejdřív jsem podezříval řidiče v práci, že to má nějak divoce nastavený, ale teď jsem koupil taky octu a bohužel je to tak. Sám to ve své octě co nejdřív vyhodím a zatím hodím 2 roky starou 1 DIN Alpinu a rámeček a ty repro půjdou taky pryč. Zlatý i ty nejlevnější 16 cm komponenty MTX.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...