TipiXx Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Ahoj, moc bych prosil o radu. Koupil jsem si nedávno Octavku II r.v. 06 ve které byla navigace Nexus. Zkoušel jsem přepálit nějaké CD s hudbou, a vůbec mě nereaguje, popřípadě nahlásí chybu čtení CDčka. Ono stejné CD vyzkoušel kamarád v Passatu a jde mu to bez problému. Vůbec nevím co s tím mám dělat. Díky za nějaké rozumné rady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Asi to bude chtít vyčistit čočku . Original cd to načte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TipiXx Vloženo 20. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Asi to bude chtít vyčistit čočku . Original cd to načte? Jojo originalni CD to vklidu nacte,tak nevim jestli to je treba cistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TipiXx Vloženo 21. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Podotýkám že jsem dnes koupil čistící CD a stále nic. Tak prosím o nějaké další rady či zkušenosti ze stejným či podobným problémem... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 tak buť změnit značku cd a nebo potřebuje líp vyčistit čočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TipiXx Vloženo 21. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 tak buť změnit značku cd a nebo potřebuje líp vyčistit čočka To se mi nezdá že by to chtělo změnit značku. Čočku nevím jak bych již lépe pomocí CDčka mohl vyčistit. Pojedu se ráno optat nejspíše do autorizovaného servisu, jinak mě nic lepšího nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 tak pak napiš co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyspk Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 A nebude to tím, že samotný Nexus neumí vůbec číst audio CD. Vnitřní CD přehrávač slouží pouze na mapové CD. K tomu abys chtěl poslouchat audio CD na Nexusu tak je v kufru měnič na 6CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TipiXx Vloženo 23. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 To sem právě hledal ten měnič ale vůbec ho v zádu nemám. Kamarad mě o tom taky říkal že mel měnič v RS octavií ale já ho tam nemám.tak nevím jestli to nemám vypálit nějak jinak...fakt nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 A nebude to tím, že samotný Nexus neumí vůbec číst audio CD. Vnitřní CD přehrávač slouží pouze na mapové CD. K tomu abys chtěl poslouchat audio CD na Nexusu tak je v kufru měnič na 6CD to je úplný nesmysl!!! Nexus umí číst CD s hudbou!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TipiXx Vloženo 23. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 to je úplný nesmysl!!! Nexus umí číst CD s hudbou!!!!!!!!!!!! Tak jsem si říkal jestli nebude potřeba přehrát nějak ten software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 není potřeba,umí to každý z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TipiXx Vloženo 23. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Tak potom teda nevím co s tím.zajedu s tím asi k nějakému auto-elektrikářovi jinak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Skus kupit cd s oznacenim RV a na cd napalit subori s hudbou ale nie mp3 daj pozor aby to bolo audio cd uzatvarat na system prehravania v prehravacoch hudby nie ako usb kluc. Kamarat mal mozno radio na prehravanie mp3 to si poradi s hociakymi zvukovimi subormi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snorky Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 naprosto souhlasím s Members, mám s tím stejný problém, originál cd s hudbou není problém přehrát, ale jakmile se vloží přepálené cd, tak to hlásí chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snorky Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 už sem zkoušel různé média na vypalování a stále bez úspěchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snorky Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Skus kupit cd s oznacenim RV a na cd napalit subori s hudbou ale nie mp3 daj pozor aby to bolo audio cd uzatvarat na system prehravania v prehravacoch hudby nie ako usb kluc. Kamarat mal mozno radio na prehravanie mp3 to si poradi s hociakymi zvukovimi subormi. už si na něco přišel ohledně toho čtení cd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Mam rádio Stream a mam ten samý poroblém. Skoro žádné CD mi to nepřehrává, jen origo. Jo a ve škodovce jsem také nepochodil, přehráli software a beze změny. Pak ve škodovce jen pokrčili remeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korwin Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Pro audio CD používám jedine media Taiyo Yuden bez potisku, rychlost vypalování co nejmenší (1x). MP3 mechanika ve Skodovkach neumí cist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 jak to myslíš mp3 mechanika ve škodovkách neumí číst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amadeus110r Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 nexus bez problemu precte palena cd ale pouze verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 to je blbost já pálim na Sony Supremas a neni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TipiXx Vloženo 4. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 No ja Verbatim mam, ale vubec me to nejde. Vypalene to je dobre, protoze jiny prehravac me to CD veme. Tak nevim, sem zoufalej uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korwin Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 jak to myslíš mp3 mechanika ve škodovkách neumí číst? Myslel jsem tim, že ta CD mechanika neumí číst MP3 vypálená na CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Zdravím měl jsem ten samý problém,začal jsem vypalovat na verbatim -R ,klasicky v plné rychlosti a začal brát každé CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.