Publikováno Září 3, 201213 r Nazdar všetci, po dlhšej dobe som sem zavítal s prosbou o radu. Mám Fabiu 1,4 Mpi 44 kw, system Lovato, podtlak montovaný v roku 2006. Tetno rok na jar sa začali moje problémy s plynom. Po výmene tesnenia pod hlavou mi začali nepravidelne preblikovať diódy na prepínacom panely. Nemalo to žiadny vplyv na jazdu alebo ťah. Bol som s tým na diagnostike, ale žiadna závada. Bolo mi povedané že je asi niekde horšia kostra. ale posledných pár dni som si všímol, že auto na plyne nemá ťah a pri prepnutí z plynu na benzín začnú na 4-5 sekúnd vynechávať otáčky. Vyzerá to ako keby sa ten plynový servomotorček neuzavrel dosť rýchlo a chvíľu ako keby išiel plyn aj benzín súčasne. Pri prenutí z BA na plyn ide všetko normálne. Ďalej nieje možné poriadne nastaviť optimálny pomer zmesi (preblikovanie diód na riadiacej jednotke). Chvíľu to ide (diódy preblikujú) a potom začne svietiť zelená dióda. Skúsil som vymeniť lambda sondu pretože na diagnostike ukázalo vyššie napätie. Moc sa toho ale nezmenilo. Žeby bolo v čudu riadiaca jednotka? Chcel by vás požiadať ak sa niekto stretol s niečim podobným či by mi neporadil, pretože viem že je to len nejaká blbosť. Ďakujem. Ak je tu nejaká podobná téma sorry ta založenie novej, ale nenašiel som to.
Září 3, 201213 r Bugy píšeš že máš lovato podtlak to sa tu preberalo v takom aute je to blbosť a to nemá riadiacu jednotku.membrány a filtre v splynovači máš v poriadku?kedy boli menené?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.