Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Čuste.letím do té zimy.No už jsem si doma i přitápěl Nazdárek, jinak okýnka od té doby pevně zavřené..Good Work.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ja teda prezouvam az v listopadu pac zimaky mam u maminky ahoj Petul Aź na besídku co? Nebo bude lení rally? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Čuste.letím do té zimy.No už jsem si doma i přitápěl no to mate vyhodu rodinneho baraku... my tu jeste nemame napusteny ani stoupacky, aby jsme si mohli zatopit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Aź na besídku co? Nebo bude lení rally? mam az moc v pameti prvni besidku a hlavne to pocasi co bylo... i na zimakach sem dostala hodiny, takze spis jen zimni rally bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Aź na besídku co? Nebo bude lení rally? mam az moc v pameti prvni besidku a hlavne to pocasi co bylo... i na zimakach sem dostala hodiny, takze spis jen zimni rally bude No mám strach že to nebude vo moc lepší, abych už si nevzal letní gumy až pojedu z Plas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 No mám strach že to nebude vo moc lepší, abych už si nevzal letní gumy až pojedu z Plas.. cozpak ty tam mas ted zimni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 No mám strach že to nebude vo moc lepší, abych už si nevzal letní gumy až pojedu z Plas.. cozpak ty tam mas ted zimni?? Ha chyba, to bude únava. Ale i když vzorek to má dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 (editace) Ha chyba, to bude únava. Ale i když vzorek to má dobrej... mno ja a vzorky na mych pneu jsou taky dobry nicmene tady po praglu, kde moc snehu nebyva to snad jeste jednu zimu vydrzi... ale letnaky uz pujdou vymenit na rok 2007... tri sezony na nich si myslim ze stacily Editováno: 30. Srpen 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Už jsem zase tady, musel na chvíli vypadnout k šéfový . Když jsem u nás ráno viděl teplotu začal jsem uvažovat o zimním obutí ja teda prezouvam az v listopadu pac zimaky mam u maminky ahoj Petul Ahoj Kačko. To bylo zatím myšleno jen ironicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 je me to jasne Petulko ono na podzim bude zase teplo doufam tedy v to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ne to bylo na tebe, pac tu jsi jen ty jak se mame pri tom tfuj pocasi??? No třeba se ostatní taky schovávaj. No k věci, počasí je fakt na draka, navíc říkali v radiu ze nejakej šílenej Meteorolog, rikal ze bude zejtra na horach snezit. Ale když pomineme počasí, tak se mám v celku obstojně akorát se mi do tý zimy nechce vstávat. Alpy 10 cm sněhu některé silnice uzavřeny a sjízdné jenom s řetězy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 mno ja a vzorky na mych pneu jsou taky dobry nicmene tady po praglu, kde moc snehu nebyva to snad jeste jednu zimu vydrzi... ale letnaky uz pujdou vymenit na rok 2007... tri sezony na nich si myslim ze stacily No zimáky sem koupil s kárkou, sou celkem dost solidní. A letňáče mám nový i s koulama. Jedeš do Plas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Alpy 10 cm sněhu některé silnice uzavřeny a sjízdné jenom s řetězy Zdar Jiříku, No to je ale veteš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 No zimáky sem koupil s kárkou, sou celkem dost solidní. A letňáče mám nový i s koulama. Jedeš do Plas? no kryje se mi to s praci... a dotoho jeste asik budu muset navstivit moravu - jeden dn a tri mista na kterych bych mela byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 dobre ranko panove Bre ranko Kaci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Alpy 10 cm sněhu některé silnice uzavřeny a sjízdné jenom s řetězy Zdar Jiříku, No to je ale veteš.... ahojky Jiřiku,je to síla v srpnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nazdárek bando.... Bre ranko mladezniku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Dobré ranko přátelé Bre ranko mladezniku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Vstávat a cvičit bando budíčééééék mě se nechce z vyhřátého klobouku čágo a dobré ráno všem Bre ranko mladezniku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nazdárek bando.... Bre ranko mladezniku !!! Nazdarek..., No ty seš ale honič příspěvků, ale zase slušný chlapec všechny zvlášť pozdravíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 No nic pul desátá se přiblížila a internet skomírá jako dycky Jdu raději něco podělat zatim čusík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bre ranko Kaci ! ahoj misul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 No nic pul desátá se přiblížila a internet skomírá jako dycky Jdu raději něco podělat zatim čusík... papa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bré ráno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bré ráno ... nazdar mladej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky