Šakal Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Dobre ranko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 kolegyne se nenecha no zřejmě ji špatně motyvuješ a nebo jí děláš moc chlípný návrhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Čau Rado jak v praci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Čau Rado jak v praci? Zdar Martine, v práci je mrtvo skoro jak v hospodě, zrovna sem si objednal oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Čau Rado jak v praci? Zdar Martine, v práci je mrtvo skoro jak v hospodě, zrovna sem si objednal oběd. To sa niekdo ma obed az do prace.Ja som si nič neuvaril tak som hladny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 To sa niekdo ma obed az do prace.Ja som si nič neuvaril tak som hladny. no já mám za rohem hospodu a dokonce ne jednu,ale posledně neměli to co bych si dal,tak jsem si objednal něco od dovážkové služby a do půl hodinky to mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 A dobru chut a jedno na zdravie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 A dobru chut a jedno na zdravie Tak to děkuji a na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 bré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 bré odpoledne Čau dame si jedno nazdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Čus idem makať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Dobrý podvečer fšem na krchově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Ahoj všem,jenom prolítnu a jdu dále stěhovat....Tak teď tu moc nebudu ,ale zkusím přijet do Plas! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Ahoj všem,jenom prolítnu a jdu dále stěhovat....Tak teď tu moc nebudu ,ale zkusím přijet do Plas! ... tak si užij stěhování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Ahoj všem,jenom prolítnu a jdu dále stěhovat....Tak teď tu moc nebudu ,ale zkusím přijet do Plas! ... tak si užij stěhování No dík,,,ale nejhorší je že to bude za měsíc znova už do novýho..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 No dík,,,ale nejhorší je že to bude za měsíc znova už do novýho..... Ty jo to je dobrej maraton, no mě časem čeká taky něco podobnýho Du chrnět tak dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Cau Robe No, na jednu stranu sem rad, ze nemam prachy na to, abych se stehoval I kdyz byt by vybranej byl, spis teda dva, ale jeden jeste nestoji a neni na nej a druhej je v Dobrisi a tam zas nechce pritule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 zdravicko panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Dobré ránko vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Dobré ránko vespolek ahoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ahoj pane zdar Jiří jak se daří po ránu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ahoj pane zdar Jiří jak se daří po ránu ? no jelikoz jsem od 6 v praci tak jsem jeste nejake ospale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ahoj pane zdar Jiří jak se daří po ránu ? no jelikoz jsem od 6 v praci tak jsem jeste nejake ospale no tak to u mě naštěstí sice nehrozí ,ale taky ještě šmátrám po paměti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 no ja taky nemusim ale dost prace a musim odpoledne jeste do banky atd tak ze bych to jinak nestihal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky