Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 no ja taky nemusim ale dost prace a musim odpoledne jeste do banky atd tak ze bych to jinak nestihal chápu tenhle pocit znám doslova fialovej hnus , taky mě někdy s*re že den má jenom 24 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 chápu tenhle pocit znám doslova fialovej hnus , taky mě někdy s*re že den má jenom 24 hodin kdyby mel 48 byl bych maximalne spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Zdaj Zdar kochtíku , jak se daří? co nového? tu dycky jen proletíš a jsi zas fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 kdyby mel 48 byl bych maximalne spokojen jo to by byla ideální míra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 bobré ránko pánofé Radeka a Bauí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 bobré ránko pánofé Radeka a Bauí bré ránko i Tobě Jižikuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 kdyby mel 48 byl bych maximalne spokojen jo to by byla ideální míra presne tak pane ahoj jiri a michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 kdyby mel 48 byl bych maximalne spokojen jo to by byla ideální míra presne tak pane ahoj jiri a michale Cauky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 jak se vede pane M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 bobré ránko pánofé Radeka a Bauí bré ránko i Tobě Jižikuuu chooj dˇáblíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Zdar jak sviňa Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 kdyby mel 48 byl bych maximalne spokojen jo to by byla ideální míra presne tak pane ahoj jiri a michale zdáár jířo a vše nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 chooj dˇáblíčku choooj světluško, takhle klásně mi už choodně dlouho nikdo nežek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 chooj dˇáblíčku choooj světluško, takhle klásně mi už choodně dlouho nikdo nežek tomu nevěřím ..........tak se víc snaž ,víš jak to myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 tomu nevěřím ..........tak se víc snaž ,víš jak to myslím tak to zase jooo v tomto ohledu je to v pořádku, ja myslel tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 tomu nevěřím ..........tak se víc snaž ,víš jak to myslím tak to zase jooo v tomto ohledu je to v pořádku, ja myslel tady tak to jo,tak je to správné ,tak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 tak to jo,tak je to správné ,tak to má být a kdyby to tak nebylo, tak to stejně tak bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) Zdaj Zdar kochtíku , jak se daří? co nového? tu dycky jen proletíš a jsi zas fuč Ahoj, Ale tak jde to,ted jsem si myslel,ze uz zatahnu leasing na aute. mel jsem leasing 70000,tak 10 uz jsem zaplatil,nechal jsem si poslat,kolik chteji doplatit a ty svine chteji skoro 90,tak to at si pekne nase**u cu**ci. Editováno: 8. Září 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Dobrého zrána pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Ahoj,Ale tak jde to,ted jsem si myslel,ze uz zatahnu leasing na aute. mel jsem leasing 70000,tak 10 uz jsem zaplatil,nechal jsem si poslat,kolik chteji doplatit a ty svine chteji skoro 90,tak to at si pekne nase**u cu**ci. Ty jo co to je za leasingovku, to jsou pěkní hajzli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Dobrého zrána pánové Zdar jak sviňa sósede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Essox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 tak to jo,tak je to správné ,tak to má být a kdyby to tak nebylo, tak to stejně tak bude asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky