Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no ja taky nemusim ale dost prace a musim odpoledne jeste do banky atd tak ze bych to jinak nestihal :disgust:

chápu tenhle pocit znám <_< doslova fialovej hnus , taky mě někdy s*re že den má jenom 24 hodin :disgust:

Vloženo
kdyby mel 48 byl bych maximalne spokojen ;)

jo to by byla ideální míra :palec2::palec2::palec2:lol

presne tak pane ;)

ahoj jiri a michale

Cauky !

Vloženo
kdyby mel 48 byl bych maximalne spokojen ;)

jo to by byla ideální míra :palec2::palec2::palec2:lol

presne tak pane ;)

ahoj jiri a michale

zdáár jířo a vše nejlepší :p:D-_--_-

Vloženo
chooj dˇáblíčku  :D  -_-  -_-

choooj světluško, takhle klásně mi už choodně dlouho nikdo nežek :wub::wub::D

:o tomu nevěřím :smich: ..........tak se víc snaž :smich: ,víš jak to myslím :D

Vloženo
:o tomu nevěřím :smich: ..........tak se víc snaž :smich: ,víš jak to myslím :D

tak to zase jooo :palec2::palec2: v tomto ohledu je to v pořádku, ja myslel tady ;)-_--_--_-

Vloženo
:o  tomu nevěřím  :smich:  ..........tak se víc snaž :smich: ,víš jak to myslím  :D

tak to zase jooo :palec2::palec2: v tomto ohledu je to v pořádku, ja myslel tady ;)-_--_--_-

tak to jo,tak je to správné ,tak to má být :D:D:palec2:

Vloženo (editace)
Zdaj :D

Zdar kochtíku , jak se daří? co nového? tu dycky jen proletíš a jsi zas fuč <_<-_--_--_--_-

Ahoj,

Ale tak jde to,ted jsem si myslel,ze uz zatahnu leasing na aute. mel jsem leasing 70000,tak 10 uz jsem zaplatil,nechal jsem si poslat,kolik chteji doplatit a ty svine chteji skoro 90,tak to at si pekne nase**u cu**ci.

Editováno: , autor: kocht
Vloženo
Ahoj,

Ale tak jde to,ted jsem si myslel,ze uz zatahnu leasing na aute. mel jsem leasing 70000,tak 10 uz jsem zaplatil,nechal jsem si poslat,kolik chteji doplatit a ty svine chteji skoro 90,tak to at si pekne nase**u cu**ci.

Ty jo co to je za leasingovku, to jsou pěkní hajzli. :o:disgust::(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...