Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ani ne Kači až na tu výstavbu mýtnýho jinak pohoda, vše volné -_--_-

stejne zas pojedu na vecir, takze snad i volno bude ;) dik Radku

Vloženo
myslíš to zábradlí dopředu,jak říkal jeden doktor lol:D:D:D

máš pravdu,něco by se tam šiklo ;) ...........třeba se urodí,mám jí 14 dní,před tím jsem měl starou ;)

jj přesně to jsem měl na mysli lol nejlepší je chromové provedení lépe se udržuje od zbytků lol:palec2::palec2::smich:

Vloženo
myslíš to zábradlí dopředu,jak říkal jeden doktor  lol  :D  :D  :D

máš pravdu,něco by se tam šiklo ;) ...........třeba se urodí,mám jí 14 dní,před tím jsem měl starou ;)

jj přesně to jsem měl na mysli lol nejlepší je chromové provedení lépe se udržuje od zbytků lol:palec2::palec2::smich:

tak tak chrom se lépe myje lol ,obzvlášt,když někoho zlomíš jako smrkové housle lol:D:D

Vloženo
Kdy ze to je? Mohl bych se jet trochu zkulturnit

promiň přehlédl jsem Tvoji otázku, je to teď o víkendu , je to tady v hospě popsaný -_--_--_--_-

Vloženo
Hm, diky za odpoved. Ty vado vy jste teda parta. Serete na me jak na placatej kamen :(

tak nemudruj a napiš se do seznamu na Plasy :D a je to :palec2:

Vloženo
Hm, diky za odpoved. Ty vado vy jste teda parta. Serete na me jak na placatej kamen :(

tak se koukni vedle ty joudo...tuhle sobotu ;)

Hele bauraku,ty me nejak zacinas srat lol

Vloženo

bauího nech na pokoji :D a čti pořádně,nebo nevidíš skrz ten prach v Kladně lollol:smich:

Vloženo

tak ty voe tady hned pod hospodou tema o plasech a ty se ptas kdy to je ;)

Vloženo

áááááááá schyluje se k dalšímu ručnímu vysvětlování ....... to bude prácička, jdu stanovit kurzi lollollol:smich:

Vloženo

áááááááá schyluje se k dalšímu ručnímu vysvětlování ....... to bude prácička, jdu stanovit kurzi lollollol:smich:

tady to bude složitější lol nevím nevím :smich::smich:

Vloženo
a tady zase nikdo, zdravím po vykurveném víkendu -_- -_- -_-

cao bady ;) v nedeli havirov lol-_-

Vloženo

teraz co bude nedele tak se tam ukazu - standardne srazek lidi z Life4Ride Syndicate ;) takze tam nebudu chybet - stav se taky :)

Vloženo

jo uz to mam - ne havirov ale bohumin - pardoooon :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...