kocht Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) Jinak nekdo mi pred barakem projel necim po kapote,takze mam slic pres celou kapotu a na ty modry je to docela MALO videt. Fakt ty vole,sekat ruce..... Editováno: 26. Září 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Jinak nekdo mi pred barakem projel necim po kapote,takze mam slic pres celou kapotu a na ty modry je docela MALO videt. Fakt ty vole,sekat ruce..... No tak někoho takovýho při něčem chytit,tak ho na místě rozšlapu jak štěnici,by po něm zbyl akorát otisk na zemi.Sem vezl Henslíkovi nějaký věci a během pul hodiny zmizely komplet chromovaný čepičky na kolech - nevím co si tím pomohli 13 Kč stojí jeden - lidi sou někdy až neuvěřitelně tupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Hned takhle pivcaky po ranu jo? to víš nechce se nám krájet, tak volíme kapalné skupenství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Nooo,jako vzdycky podzemni garaz zase narvana....Prijet takhle po ty 7,kdyz se toci sichty,to je smrt. V 15 uz je tam tak 1/10 aut.... no to už taky znám zvláště pak když se najde ještě vpár umělců kteří parkují s jedním autem na dvou místech Ahoj všichni, tak jsem se taky stavil na jedno S těma garážema - neni nad vesnici Kam to píchneš, tam to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Nooo,jako vzdycky podzemni garaz zase narvana....Prijet takhle po ty 7,kdyz se toci sichty,to je smrt. V 15 uz je tam tak 1/10 aut.... no to už taky znám zvláště pak když se najde ještě vpár umělců kteří parkují s jedním autem na dvou místech Ahoj všichni, tak jsem se taky stavil na jedno S těma garážema - neni nad vesnici Kam to píchneš, tam to stojí. To jo no.....ale dneska malo kdo dela jeste na vesnici......takze v tom meste te to v ty praci stejne nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 dobré ránko pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 dobre jatro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! nazdar stariku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! Ahooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Dobré ránko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Už se to tady hezky zaplňuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kačko co to je za soplíka? nová corsa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Njn,ranni klasicka sestava . Ahoj klucí máš pravdu márty čágo ´Hned takhle pivcaky po ranu jo? to víš s mlékem se tady ve smajlíkách nedá tukat máš pravdu já a pivo to nejde a nešlo dohromady pro mě nemusí existovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 jinak ahoj všem přítomným po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 no to je navsteva to je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Kaci co ten hnusnej SOPL > ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kačko co to je za soplíka? nová corsa? jj, to je moje červená karkulka - třídveřák 1.4 sem se do ní zamilovala, jak mě jí přivezli na veletrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Kaci co ten hnusnej SOPL > ? náhodou mě se líbí Astra OPC to sic není, ale jako auto do města je tahle corsa dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Kaci co ten hnusnej SOPL > ? taková Zafira OPC to je slušné svezeni s rodinným vozítkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 jinak ahoj všem přítomným po ránu Ahoj i Tobě Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 baui vaříš už to kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 taková Zafira OPC to je slušné svezeni s rodinným vozítkem jj, OPC jsou good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 baui vaříš už to kafe? kua vzdyt uz ho mas pred sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kua vzdyt uz ho mas pred sebou fakt? no tak že děkujuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky