baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kua vzdyt uz ho mas pred sebou fakt? no tak že děkujuuuu no ze nemas zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 jinak ahoj všem přítomným po ránu Ahoj i Tobě Jiří achoj alespon někdo pozdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 achoj alespon někdo pozdraví to víš, pánové pijou kafí tak nemají čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 taková Zafira OPC to je slušné svezeni s rodinným vozítkem jj, OPC jsou good OPC jsou mozna good ale RS6 ci RS4 od Audinky je jiny kafco ! Fuj SOPL !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 achoj alespon někdo pozdraví to víš, pánové pijou kafí tak nemají čas hm,ale to je nezbavuje slušnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 OPC jsou mozna good ale RS6 ci RS4 od Audinky je jiny kafco ! Fuj SOPL !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 OPC jsou mozna good ale RS6 ci RS4 od Audinky je jiny kafco ! Fuj SOPL !!! ty seš hold koncernovej mě se zas Oplík líbí, páč má úžasné linie a jak sedí v zatáčkách - parááááda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 hm,ale to je nezbavuje slušnosti snad o nich nechceš říkat že jsou slušní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 SOPL FUUUUUJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 OPC jsou mozna good ale RS6 ci RS4 od Audinky je jiny kafco ! Fuj SOPL !!! ty seš hold koncernovej mě se zas Oplík líbí, páč má úžasné linie a jak sedí v zatáčkách - parááááda Si ze me delas srandu ? Linie ? Podivej se na tu palubku nebo spis stredovej panel a pak rychle hledej cestu na toaletu A jak prosimte sedi v zatackach ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 SOPL FUUUUUJ Jj pane !!! Moje slova ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 hm,ale to je nezbavuje slušnosti snad o nich nechceš říkat že jsou slušní no to v žádném případě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 no dobrá středovej panel je na hovno, to sem vytkla hned jak sem to viděla nicméně linie mám na mysli to jak je zpracováno desingově z venčí v zatáčkách to sedí perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) no dobrá středovej panel je na hovno, to sem vytkla hned jak sem to viděla nicméně linie mám na mysli to jak je zpracováno desingově z venčí v zatáčkách to sedí perfektně Designove z venci se mi libi snad jen zafira ... a to jen OPC jinak je to hnus velebnosti Editováno: 26. Září 2006, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 no to v žádném případě uf, to jsem si oddychla že to vidíme stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Designove z venci se mi libi snad jen zafira ... a to jen OPC jinak je to hnus velebnosti zafira je taková nevýrazná hnus pro tebe, líbivost for me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 opel a peknej...kdyz jsem videl co si privezl znamej tak jsem chtel zvracet...auto drahy jako krava ale zpracovani uplne na nic...materialy sileny...fuj zlatej koncern Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Designove z venci se mi libi snad jen zafira ... a to jen OPC jinak je to hnus velebnosti zafira je taková nevýrazná hnus pro tebe, líbivost for me No jo no .. ja chapu ze kdyz nekde delas tak to nemuzes hanit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 No jo no .. ja chapu ze kdyz nekde delas tak to nemuzes hanit !!! no tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kačka dělá u oplíka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 No jo no .. ja chapu ze kdyz nekde delas tak to nemuzes hanit !!! ne tak doslova Mišul ta corsa je fakt pěkná jediné co neumím vypustit z úst tak je chvála na chevrolety ale to za mě dělá kolega, který má v lhaní praxi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kačka dělá u oplíka? jj ale dostala sem teď nabídku jít do forda - hold sem šikovné devče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kačka dělá u oplíka? jj ale dostala sem teď nabídku jít do forda - hold sem šikovné devče to radši oplíka než forda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 No jo no .. ja chapu ze kdyz nekde delas tak to nemuzes hanit !!! ne tak doslova Mišul ta corsa je fakt pěkná jediné co neumím vypustit z úst tak je chvála na chevrolety ale to za mě dělá kolega, který má v lhaní praxi No jako chevrolet je trosku nekde jinde nez SOPL. A tim jinde myslim ze je na tom mnohem lepe. Bohuzel na nas trh se dostavaj jen sracky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky