Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Ahoj Kaci ! ;-) jedeš vpatek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Kačko vcelku tma lol ....... jinak na pohodůůů co corsa jaka je prodejnost? odzitřka ofiko již se prodává, nicméně už máme asík deset vozů prodaných Pfuj ... corsa ... pfuj sopl !!! Ale mlady se to libilo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Ahoj Kaci ! ;-) jedeš vpatek? No jasny na 99% ano :-) Sice jeste nevim v kolik apod ale pokud se nic nestane tak jedu urcite! Uz se tesim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 je to hold ženské autí Mišul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 odzitřka ofiko již se prodává, nicméně už máme asík deset vozů prodaných ahá já myslel že už to dávno frčí ten prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 a pak stejně koupiš closed No to neviiim :-) ... mozna me zlaka i ten BR pac budu chtit uz mit v auti duc duc bassy ;-) a tak to jóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 je to hold ženské autí Mišul Zensky tomu proste nerozumiiiii ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 já v pátek dělám do sedmi, možná se mě to ještě protáhne, pak domů, takže bych to viděla až na devátou večer - no snad na Vás eště budu mít náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 ahá já myslel že už to dávno frčí ten prodej ofiko spuštění prodeje je 9.10. nicméně jsem ráda, že jsem si mohla vyzkoušet něco co tu ještě ofiko jakoby nebylo k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Zensky tomu proste nerozumiiiii ;-) i tak se to dá napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 já v pátek dělám do sedmi, možná se mě to ještě protáhne, pak domů, takže bych to viděla až na devátou večer - no snad na Vás eště budu mít náladu No to bys mela mit :-) aspon na nas teda kdyz uz na nic ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Dobré ránko všem a vstváááát a cvičit bando líná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Dobré ránko všem a vstváááát a cvičit bando líná dobré dobré já už lezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Brý den drazí přátelé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Brý den drazí přátelé... ahojda pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ahojda pane Zdar jak sviňa, koukám, taky po ránu nemůžeš nabrat provozní teplotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Brý ránko.Kua to je zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Brý ránko.Kua to je zima Čao lišáku, Brno hlásí 3.5°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ahojda pane Zdar jak sviňa, koukám, taky po ránu nemůžeš nabrat provozní teplotu... no kua nejak to nende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Brý ránko.Kua to je zima Čao lišáku, Brno hlásí 3.5°C Zdarec Spiďáku.Já radši ani teploměr nekoukam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 neratovice 5,1 klendra jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Jj, přišla zima do kraje, ale kolem oběda bude fajn, sluníčko sluní, vosky na karoserie dobře chytají, na druhej týden v říjnu dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Pfuj ... corsa ... pfuj sopl !!! Ale mlady se to libilo ;-) Jak říkáš Michale, sOpel nebrat... Myslím, že výstižně to popisuje tento airbrush... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 hustej obrazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky