Přejít na obsah

HOSPODA č.5

vittorio

Doporučené příspěvky

Jezis nekde to mam vyhlidnuty a ted za boha nemuzu najit ten link, za dobrej penis a kvalitka. Ale nemuzu to najit ani v mejlech, ani v zalozkach. Ale rozpocet na to mam sakum prdum 2000, jen to najit ;)

tak hledej prďka ;)

Hledam, ale nenachazim, je to asi nekde v bordelu v mejlech. To, co pastoval Georg, je v podstate to samy, cena podobna. Za 1550,- to bude nejspis to samy -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čágo Rádo -_-:) nějak se kupí starosti ;) a co ty

Tak to je nás takovejch víc, sem na tom podobně, hlavně nějak nestíhám ještě sem si do toho natáhl záda tak chodím jak robot <_< jinak prostě pomalu pacifikuju ty nejnutnější věci co je třeba udělat.Naštěstí budu mít teď tři dny kapku ulejvárnu, mám školení :palec2:

Odkaz ke komentáři

čágo Rádo -_-  :)  nějak se kupí starosti  ;) a co ty

Tak to je nás takovejch víc, sem na tom podobně, hlavně nějak nestíhám ještě sem si do toho natáhl záda tak chodím jak robot <_< jinak prostě pomalu pacifikuju ty nejnutnější věci co je třeba udělat.Naštěstí budu mít teď tři dny kapku ulejvárnu, mám školení :palec2:

asi tak,3 týdny se snažím řešit asi 10 věcí :huh: a nějak se nemůžu hnout z místa :(

Odkaz ke komentáři

asi tak,3 týdny se snažím řešit asi 10 věcí :huh: a nějak se nemůžu hnout z místa :(

zdar ve solek po ránu...

to : sejda má velké starosti.. neví už 3 týdny jakou má jet sanitkou do práce.. :D ,že jiří....

Odkaz ke komentáři

zdar ve solek po ránu...

to : sejda má velké starosti.. neví už 3 týdny jakou má jet sanitkou do práce.. :D ,že jiří....

ha ha ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...