Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak uz su tu ;)

-_-

cau pane ;)

tak uz su tu ;)

No to je dóóóóóóóst... :D

tak uz su tu ;)

No to je dóóóóóóóst... :D

tak jsem si kua ten obidek vychnutnaval ;)-_-

tak jsem si kua ten obidek vychnutnaval ;)-_-

Hmmm...

Já mám zatím obídek ve výrobním procesu... ;)

Hmmm...

Já mám zatím obídek ve výrobním procesu... ;)

no tak to se mate pane...ja bych teda taky jeste neco pozrel :)

Tady jsou Adamasy v detailu... ;)

11482.jpg

no tak to se mate pane...ja bych teda taky jeste neco pozrel :)

Tak se stav, bude gulášek + opečená klobása se sýrem + bramboráčky... ;)

hmm pane to je slusna naloz ;);)

a uz na ty fotky tech kol *er nebo sem prestanu chodit...kdo se pak ma koukat na to co mam na aute :disgust:

hmm pane to je slusna naloz ;);)

a uz na ty fotky tech kol *er nebo sem prestanu chodit...kdo se pak ma koukat na to co mam na aute :disgust:

Jasně, už na to seru, bo jen ty kola bez pneu vychází na nějakých 65.000,- Kč a to bohužel v brzkém časovém horizontu nedám... nene.gif

Jasně, už na to seru, bo jen ty kola bez pneu vychází na nějakých 65.000,- Kč a to bohužel v brzkém časovém horizontu nedám... nene.gif

ja jsem porad rad za to co tam mam a tak budu rad kdyz bych na jaro nazul neco jineho...ale zase chci predek celej prelakovat tak uvidim...pak interier poladit...no je toho dost

ja jsem porad rad za to co tam mam a tak budu rad kdyz bych na jaro nazul neco jineho...ale zase chci predek celej prelakovat tak uvidim...pak interier poladit...no je toho dost

No právě, úkolů je mnoho... ;)

A to ještě může bejt nějaká provozní porucha

hmm pane to je slusna naloz ;)  ;)

Kua to je nášup

ted si nejsem jistej ale jeste me v zime asi cekaj rozvody jen nevim jestli je delam v 90 nebo 120??

a jak rikas je toho moc a musi se na to pomalu... ;)

Já kupuju tak jednu věc měsíčně. :) Vždycky nějakej ten penízek z výplaty bokem :) Jenže zrovna kola jsou blbý v tom, že nestačí koupit kola, ale i pneu a v mým případě i podvozek... a to je ranec, kterej musím dát naráz, že na to snad nikdy neušetřím :(

Já kupuju tak jednu věc měsíčně. :) Vždycky nějakej ten penízek z výplaty bokem :) Jenže zrovna kola jsou blbý v tom, že nestačí koupit kola, ale i pneu a v mým případě i podvozek... a to je ranec, kterej musím dát naráz, že na to snad nikdy neušetřím :(

musis kupovat postupne...sice to je na dyl ale i tak to jde ;)

jj, jako třeba čerpadlo za 10.000,- Kč... ;):D

zdaj :D

ted si nejsem jistej ale jeste me v zime asi cekaj rozvody jen nevim jestli je delam v 90 nebo 120??

Při 90.000 km... ;)

zdaj :D

Zdar jak sviňa... -_--_--_-

jenže k čemu mi budou ležet v garáži kola, jenom budu slintat a čelat než budou pneu...je fakt, že podvozek by možná ještě přežil. Co koupit raději, podvozek a snížit auto nebo kola?

Při 90.000 km... ;)

ja fim ale kluk co me to vse obstarava a dela tak rikal ze to co mam ja tak se to snad dela primo podle cisla kary tak jsem si nebyl jist kazdopadne jeste nejakej cas je protoze mam najeto cca 85000

ja fim ale kluk co me to vse obstarava a dela tak rikal ze to co mam ja tak se to snad dela primo podle cisla kary tak jsem si nebyl jist kazdopadne jeste nejakej cas je protoze mam najeto cca 85000

No keré je to rok...? Je to mladší jak 7/2003 ??? :o:o:o

jj, jako třeba čerpadlo za 10.000,- Kč... ;):D

Tak je to,bochušel.Ale muší to bejt.

nebo ku příkladu třetí spojka, viz. já :(

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.