Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak je to,bochušel.Ale muší to bejt.

Nebo jeden slepej kokot v Avii a hned byla klempířská za 40.000,- Kč... ;)<_<:angry:

ja fim ale kluk co me to vse obstarava a dela tak rikal ze to co mam ja tak se to snad dela primo podle cisla kary tak jsem si nebyl jist kazdopadne jeste nejakej cas je protoze mam najeto cca 85000

No keré je to rok...? Je to mladší jak 7/2003 ??? :o:o:o

no to nejni ;)

nebo ku příkladu třetí spojka, viz. já :(

Během kolika km...? :o:o:o

no to nejni ;)

No tak...!!!

90.000 a teď budu kupovat čtvrtou ..

naposledy jsem nechal opravit jenom lamelu, nanesli tam znovu ten bordel, údajně sportovní, ale taky nevydržel

no to nejni ;)

No tak...!!!

no taky jsem na nej koukal jak blazen ;)

90.000 a teď budu kupovat čtvrtou ..

Hmmm, tak to je mě úplně jasný... ;)

No vůbec nad tim nešpekuluj a normálně po 90.000 km a hlavně nezapomeň na napínací kladku a přehodil bych i vodní pumpu... ;)

Spidi: Co je ti jasný? To je ti to asi jasnější víc jak mně :)

No vůbec nad tim nešpekuluj a normálně po 90.000 km a hlavně nezapomeň na napínací kladku a přehodil bych i vodní pumpu... ;)

tak kladka je samozrejmosti a vodni pumpu tak abych se priznal nad tim jsem nepremyslel...

ee.Mě šla do kelu vodní pumpa a s tim následně rozvody. 80 tis

tak kladka je samozrejmosti a vodni pumpu tak abych se priznal nad tim jsem nepremyslel...

No aby nezačala prolínat voda kolem hřídele... ;) Ona ta pumpa má taky svoji životnost... :huh:

No aby nezačala prolínat voda kolem hřídele... ;) Ona ta pumpa má taky svoji životnost... :huh:

tak s zivotnosti je me to jasny...jen nevim presne co by se mohlo stat kdyby ta pumpa odesla...muze to mit nejaky nedobry nasledky??

tak s zivotnosti je me to jasny...jen nevim presne co by se mohlo stat kdyby ta pumpa odesla...muze to mit nejaky nedobry nasledky??

o tom bych ti moh vyprávět

No hlavně si Ti bude ztrácet chladící kapalina... lol

No hlavně si Ti bude ztrácet chladící kapalina... lol

tak to me doslo vazeny pane...no uvidim jak to bude vypadat...asi to budu delat jeste letos tak mozna ze dam na tvou radu a udelam to vse najednou

jj vim resili jsme to docela casto ;)

jj vim resili jsme to docela casto ;)

:) zůstaly z ní malinkatý kousíčky

asi to budu delat jeste letos tak mozna ze dam na tvou radu a udelam to vse najednou

O.K. pane... :palec2:

:) zůstaly z ní malinkatý kousíčky

hlavni je ze uz je to ok ;)

Takovýhle pěkný počong si pořídil Mitch z Baywatch... :palec2:

post-31-1160479278.jpg

O.K. pane... :palec2:

jeste ze tady mame fundovane odborniky ;);)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.