Host MichalF Vloženo 11. Říjen 2006 Vloženo 11. Říjen 2006 no linux neni moje silna stranka Posli mne svoje CV a ja to strcim holkam na personalni, co by se s tebou dalo delat A kdepak pane delas smime-li vedet ? Prave tam co inzeruju v jedene prohnile cesko - rakouske bance + si podnikam kdyz mam cas :-)) Tak to by mel byt dobrej zamestnavatel. Myslim, ze neni spatne delat pro nadnarodni spolecnost.
BadyS Vloženo 11. Říjen 2006 Vloženo 11. Říjen 2006 rychlý help : za kolik se prodávaj motorové kabelové svazky? ja nevím a prodejce taky neví co si říct.... danke -_- -_-
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Vloženo 12. Říjen 2006 bre rano Zdar Jiří ahoj radku...jsem neco slysel ze mozna zitra prijedete jo??
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Vloženo 12. Říjen 2006 Dobré ráno zdarec jak dopadáš s těmi škrábanci? Zatim nijak.Necham to do jara,stejně sem chtěl lakovat pojaru pření nárazník,tak se uvidí.Ale jeden na to koukal a že by se něco jen zalilo lakem a rozleštilo.Aspoň jednu barvu.Ale že prej tak jak je to nastříkaný už to jentak nebude.
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Vloženo 12. Říjen 2006 Doufal jsem,ze reknes ty mne ze je neco noveho zatim neeee
kocht Vloženo 12. Říjen 2006 Vloženo 12. Říjen 2006 rychlý help : za kolik se prodávaj motorové kabelové svazky? ja nevím a prodejce taky neví co si říct.... danke -_- -_- Mas je v loji jo ?
kocht Vloženo 12. Říjen 2006 Vloženo 12. Říjen 2006 Doufal jsem,ze reknes ty mne ze je neco noveho zatim neeee Hm,uz se tesim,mam toho ted moc na predelani
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Vloženo 12. Říjen 2006 Doufal jsem,ze reknes ty mne ze je neco noveho zatim neeee Hm,uz se tesim,mam toho ted moc na predelani a těch peněz,co to bude stát
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Vloženo 12. Říjen 2006 Doufal jsem,ze reknes ty mne ze je neco noveho zatim neeee Hm,uz se tesim,mam toho ted moc na predelani no to verim...ja toho mam taky docela dost...teda jestli me to vse dnes martin priveze
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Vloženo 12. Říjen 2006 Doufal jsem,ze reknes ty mne ze je neco noveho zatim neeee Hm,uz se tesim,mam toho ted moc na predelani no to verim...ja toho mam taky docela dost...teda jestli me to vse dnes martin priveze a prozradíš nám to do čeho se pustíš
Doporučené příspěvky