Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 acháá bolka a spol jj tusim ze tak nejak to bude máš skype ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 acháá bolka a spol jj tusim ze tak nejak to bude máš skype ? bohuzel v praci nemam zavedeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 acháá bolka a spol jj tusim ze tak nejak to bude máš skype ? bohuzel v praci nemam zavedeno proč né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 proč né nevim nejak me to ani nenapadlo to zde instalovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 proč né nevim nejak me to ani nenapadlo to zde instalovat to je škoda,celkem nulová položka a dá se kecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 to je škoda,celkem nulová položka a dá se kecat ja fim kdyz ja tu mam telefon ktery mam zadarmo tak jsem to nejak nepotreboval resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobré ránko všem ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobré ránko všem ahojky Ahoj Jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobré ránko všem ahojky Ahoj Jak se máš? ale jo celkem pohodicka jak se mas ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobré ránko všem ahojky Ahoj Jak se máš? ale jo celkem pohodicka jak se mas ty Já se mám skvěle.. Naprostá pohodička. Dnes jdu s Jeneburgem vypláchnout mozek.. Co ty? Taky si dnes půjdeš někam sednout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Já se mám skvěle.. Naprostá pohodička. Dnes jdu s Jeneburgem vypláchnout mozek.. Co ty? Taky si dnes půjdeš někam sednout? no mame v bolce zase malej OC sraz tak ze bych to videl na delsi vecer...pocitam ze nas tam bude dost tak by mohlo byti veselo...prijedte se podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 to je škoda,celkem nulová položka a dá se kecat ja fim kdyz ja tu mam telefon ktery mam zadarmo tak jsem to nejak nepotreboval resit to pak teda jako jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobré ránko všem ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 to pak teda jako jo no ja jsem si myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobré ránko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Já se mám skvěle.. Naprostá pohodička. Dnes jdu s Jeneburgem vypláchnout mozek.. Co ty? Taky si dnes půjdeš někam sednout? no mame v bolce zase malej OC sraz tak ze bych to videl na delsi vecer...pocitam ze nas tam bude dost tak by mohlo byti veselo...prijedte se podivat To je trochu dálka z Brna, ne? My si počkáme na besídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobré ránko -_- zdar do methan city Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 To je trochu dálka z Brna, ne?My si počkáme na besídku no tak neco pres 2 hodinky cesty no tak to si pockame vsichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 zdar do methan city Zdar jak sviňa kucí do Práglu, jak se máme? tady to vypadá na vydařený páteční počásko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no tak to si pockame vsichni bude nějaká akce jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 zdar do methan city Zdar jak sviňa kucí do Práglu, jak se máme? tady to vypadá na vydařený páteční počásko -_- ty kjavo nazdaj bade...tady uz nechcalo od zacatku zari a porad je tady nejak podezrele krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ty kjavo nazdaj bade...tady uz nechcalo od zacatku zari a porad je tady nejak podezrele krasne podplacený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobre den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Dobre den Zdarec Foxi -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky