lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Vždyť je krásně .. Krásných 8 stupňů ale svítí zoncna Jak se máte lidičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ja uz jsem zase tadyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no tak dobře-ja pátek 13,hnusně a zima. nesejčkuj ráno bylo teplo celých +10°C tak na tuhle roční dobu jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ja uz jsem zase tadyk NO nazdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ja uz jsem zase tadyk NO nazdárek jsme se tu dluho nevideli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 ja uz jsem zase tadyk NO nazdárek jsme se tu dluho nevideli řekla bych skoro 2 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 rekla bych skoro 2 hodiny to uz je to tak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 rekla bych skoro 2 hodiny to uz je to tak dlouho no že váháš. . čas utíká rychle Jak si prožil ty dvě hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 rekla bych skoro 2 hodiny to uz je to tak dlouho no že váháš. . čas utíká rychle Jak si prožil ty dvě hodinky? no pracovne jak jinak a jeste jsem pokecal zde s kolegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 rekla bych skoro 2 hodiny to uz je to tak dlouho no že váháš. . čas utíká rychle Jak si prožil ty dvě hodinky? no pracovne jak jinak a jeste jsem pokecal zde s kolegy Tak to jo... Já se ted akorát koukala jak Jeneburg opravuje řídící jednotku .. Jinak takticky vyčkávám do oběda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak to jo... Já se ted akorát koukala jak Jeneburg opravuje řídící jednotku .. Jinak takticky vyčkávám do oběda tak ze pohodicka klidecek koukam tak to ma byt tak at se mu to povede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tak to jo... Já se ted akorát koukala jak Jeneburg opravuje řídící jednotku .. Jinak takticky vyčkávám do oběda tak ze pohodicka klidecek koukam tak to ma byt tak at se mu to povede Já mu to vyřídím.. Ale už se s tím nepovedeným křápem morduje skoro týden. Co vím tak na tom autě už vyměnil témeř vše a nic.. Ještě že tomu nerozumím.. Takový starosti bych fakt chtěla mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Vždyť je krásně .. Krásných 8 stupňů ale svítí zoncna Jak se máte lidičky? Ty woe, to je vyraz, kterej me dycky usadi, desny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Vždyť je krásně .. Krásných 8 stupňů ale svítí zoncna Jak se máte lidičky? Ty woe, to je vyraz, kterej me dycky usadi, desny tak to děkuji.. Co se ti na tom nezdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Já mu to vyřídím.. Ale už se s tím nepovedeným křápem morduje skoro týden.Co vím tak na tom autě už vyměnil témeř vše a nic.. Ještě že tomu nerozumím.. Takový starosti bych fakt chtěla mít no jo vsechno to jsou krapy ale mas docela trpelivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Já mu to vyřídím.. Ale už se s tím nepovedeným křápem morduje skoro týden.Co vím tak na tom autě už vyměnil témeř vše a nic.. Ještě že tomu nerozumím.. Takový starosti bych fakt chtěla mít no jo vsechno to jsou krapy ale mas docela trpelivost Já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Vždyť je krásně .. Krásných 8 stupňů ale svítí zoncna Jak se máte lidičky? Ty woe, to je vyraz, kterej me dycky usadi, desny tak to děkuji.. Co se ti na tom nezdá? vsechno je v poradku a jeho nerez...bere drogy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Já mu to vyřídím.. Ale už se s tím nepovedeným křápem morduje skoro týden.Co vím tak na tom autě už vyměnil témeř vše a nic.. Ještě že tomu nerozumím.. Takový starosti bych fakt chtěla mít no jo vsechno to jsou krapy ale mas docela trpelivost Já? tam melo byt ze ma trpelivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Vždyť je krásně .. Krásných 8 stupňů ale svítí zoncna Jak se máte lidičky? Ty woe, to je vyraz, kterej me dycky usadi, desny tak to děkuji.. Co se ti na tom nezdá? vsechno je v poradku a jeho nerez...bere drogy přesně jára dopuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 krysařík bere drogy týýýý jooo ,to se poví .............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Vždyť je krásně .. Krásných 8 stupňů ale svítí zoncna Jak se máte lidičky? Ty woe, to je vyraz, kterej me dycky usadi, desny tak to děkuji.. Co se ti na tom nezdá? vsechno je v poradku a jeho nerez...bere drogy No jak se říká podle sebe soudím tebe, že? Ne .. to byl jen žert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Já mu to vyřídím.. Ale už se s tím nepovedeným křápem morduje skoro týden.Co vím tak na tom autě už vyměnil témeř vše a nic.. Ještě že tomu nerozumím.. Takový starosti bych fakt chtěla mít no jo vsechno to jsou krapy ale mas docela trpelivost Já? tam melo byt ze ma trpelivost TAK TO JO... ale už mu nějak dochází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No jak se říká podle sebe soudím tebe, že? Ne .. to byl jen žert. tak to je podpasovka...to se tady nedela..tytyty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 přesně jára dopuje PRESNE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 No jak se říká podle sebe soudím tebe, že? Ne .. to byl jen žert. tak to je podpasovka...to se tady nedela..tytyty OOOO tak to pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky