baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No já teda po tym chlastu spíš inklinu k té díře než ke kolíku... tak cece ale nejsem si jistej ze ses vyjadril naprosto presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak cece ale nejsem si jistej ze ses vyjadril naprosto presne No ale každopádně ne k temu druhýmu... No nic, kecám kacám, a práca mě stojí (na zvedáku). Du to dodělat a pak podám hlášení o úspěšnosti... Zatial čao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Ja to valim dom a pak k panu garnymu prihodit mu tam k praci ty brzdy a tlumiska.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Bauí,ty by jsi mi nevzal tel.když ti volám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Bauí,ty by jsi mi nevzal tel.když ti volám juuuu ja ho nemel pri sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Já taky telefon nemůžu pořádat najít... ale někdy to zase není špatný ho jako ztratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Hmm strana 333 to abych to jedno ještě stihl -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Tak na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jsem zde přátelé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jsem zde přátelé... ...a v plné síle Zdar jak sviňa Lubo tak už si vylezl z pod toho zvedáku? -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ...a v plné síle Zdar jak sviňa Lubo tak už si vylezl z pod toho zvedáku? -_- -_- Zdar Bady, jj, už to mám, teda v rámci možností... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Zdar Bady, jj, už to mám, teda v rámci možností... Jsem koukal co si všechno pokoupil a kilo zlata jim nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jsem koukal co si všechno pokoupil a kilo zlata jim nechal No, ani mě nemluv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jeeee,ja tu 333 taky jeste stihnu. Zase se tu hovno delo koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jeeee,ja tu 333 taky jeste stihnu. Zase se tu hovno delo koukam Zdar kochtátore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jeeee,ja tu 333 taky jeste stihnu. Zase se tu hovno delo koukam Njn, jsem musel trochu točit klíčama, povolit doleva, utáhnout doprava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jsem musel trochu točit klíčama, povolit doleva, utáhnout doprava... dobrá šichta lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 dobrá šichta lol A 12 tyček v čudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Zdar panove.... Hele Spidimane,co jsi to dneska kupoval? kam to patri ty tyce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 dobrá šichta lol A 12 tyček v čudu... každopádně nepotěší kochtátor zamrzl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Zdar panove.... Hele Spidimane,co jsi to dneska kupoval? kam to patri ty tyce ? Kupoval jsem spojovací tyče řízení a patří to mezi hřeben a těhlice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 A to se jako bezne ochodi jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 A to se jako bezne ochodi jo? Samotná tyčka ne... Hlavně ten axiální kloub na straně hřebenu a čep na straně těhlice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 bre vecir panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 bre vecir panove hele masééér -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky