kocht Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Panove vy 2 se do me ted nejak navazite posledni dobou,to se mi vubec nelibi tohle....Asi budu muset zakrocit. Ale nevim jak Tak proste rikam,ze je skoda jezdit s autem v zime. Ano,samozrejme taky jezdim,ale cim min jezdis,tim min to auto trpi tou soli,sterkem atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a jako myslis ze po takovejch letech a najetejch km neco zachranis..ja bych rek ze vubec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a jako myslis ze po takovejch letech a najetejch km neco zachranis..ja bych rek ze vubec nic neber dospělým iluze,je to jako brát dětem pohádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Panove vy 2 se do me ted nejak navazite posledni dobou,to se mi vubec nelibi tohle....Asi budu muset zakrocit. Ale nevim jak Tak proste rikam,ze je skoda jezdit s autem v zime. Ano,samozrejme taky jezdim,ale cim min jezdis,tim min to auto trpi tou soli,sterkem atd... jooo zakročit to spíš nakročit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Ale tak aspon nakrocit bych mohl s hrdosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Ale tak aspon nakrocit bych mohl s hrdosti.... tak to rozhodopádně jo a k tomu tvému autíčku,vem ho domů do postýlky a přikrej ho peřinkou a at se ti neodkope Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak to rozhodopádně jo a k tomu tvému autíčku,vem ho domů do postýlky a přikrej ho peřinkou a at se ti neodkope no asi taaaak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak to rozhodopádně jo a k tomu tvému autíčku,vem ho domů do postýlky a přikrej ho peřinkou a at se ti neodkope no asi taaaak asi nás Márty bude mít čím dál tím víc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak to rozhodopádně jo a k tomu tvému autíčku,vem ho domů do postýlky a přikrej ho peřinkou a at se ti neodkope no asi taaaak asi nás Márty bude mít čím dál tím víc rád ja myslim ze se do nas zalaskuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak to rozhodopádně jo a k tomu tvému autíčku,vem ho domů do postýlky a přikrej ho peřinkou a at se ti neodkope no asi taaaak asi nás Márty bude mít čím dál tím víc rád ja myslim ze se do nas zalaskuje asi joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 asi joooo si pak musime davat pozor na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 asi joooo si pak musime davat pozor na to nemusíme ,on nás stejně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to nemusíme ,on nás stejně ... ale me by to asi nebylo prilis prijemne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kucí vy máte teda téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kucí vy máte teda téma neco se ti nezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to nemusíme ,on nás stejně ... ale me by to asi nebylo prilis prijemne mě taky né,nic moc,já si sedl ve dvou letech na dudlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kucí vy máte teda téma neco se ti nezda blouzní lišák jen jestli nesnědl nějakou otrávenou návnadu v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kucí vy máte teda téma neco se ti nezda blouzní lišák jen jestli nesnědl nějakou otrávenou návnadu v lese kušuj potforo-si dávam pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to nemusíme ,on nás stejně ... ale me by to asi nebylo prilis prijemne mě taky né,nic moc,já si sedl ve dvou letech na dudlík a nenchalo to následky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kucí vy máte teda téma neco se ti nezda blouzní lišák jen jestli nesnědl nějakou otrávenou návnadu v lese koukam ze mu tam asi nekdo neco podstrcil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 dobré ráno ... jen nakukuji než si půjdu po noční lehnout...mladej už chrní tak já se snad taky dokopu do pelechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kucí vy máte teda téma neco se ti nezda blouzní lišák jen jestli nesnědl nějakou otrávenou návnadu v lese koukam ze mu tam asi nekdo neco podstrcil abych ti něco nepodstřčil já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 dobré ráno ... jen nakukuji než si půjdu po noční lehnout...mladej už chrní tak já se snad taky dokopu do pelechu bré ráno.Nebo jak to máš-dobrou noc teda spíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 abych ti něco nepodstřčil já tak zalezi co by jsi chtel podstrkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to uz vsichni spite ??? ha,ŘJ 2,0?? presne tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky