BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ale ja myslim ze v mem pripade to je zcela zbytecne bo v te kedlubne co mam na krku stejnak nic neni No Jirko, tyhle diskrétní informace bych si raději nechal pro sebe a ne to takhle vyblejt na internetu... no hele doma to rodina ví určitě, v práci si myslím už tomu jsou taky na stopě a náááás .....nááás to nepřekvapí lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no tak kdyz to rikas primo ty tak to uz je na zamysleni No tak vo tym přemejšlej... ale ja myslim ze v mem pripade to je zcela zbytecne bo v te kedlubne co mam na krku stejnak nic neni Třeba to je ten problém.. ale ja to nevidim jako problem...takhle to ma vetsina naseho naroda tak bejt tebou nebyl tak veselej Já tam mám aspon toho hladovýho mozkožrouta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ale ja to nevidim jako problem...takhle to ma vetsina naseho naroda tak bejt tebou nebyl tak veselej Hele, problematiku středních čech nám se nezatahu, my tady v šalingradu máme fšechno v richtiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 třeba z toho vyroste myslis jako treba kvetak nebo nejakou podobnou dobrotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 třeba z toho vyroste myslis jako treba kvetak nebo nejakou podobnou dobrotu taková brokolička....hmmmm.....kentus největší lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 co je to NICKNAME...no jako ze nic nemame vzdyt je to pravda Co tady dělá Rudovo dodávka...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ale ja to nevidim jako problem...takhle to ma vetsina naseho naroda tak bejt tebou nebyl tak veselej Hele, problematiku středních čech nám se nezatahu, my tady v šalingradu máme fšechno v richtiku... aby tam neprijela kontrola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 taková brokolička....hmmmm.....kentus největší lol ta je zdrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 aby tam neprijela kontrola Že už se těšíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ta je zdrava Cože to máš vrozenýho...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 taková brokolička....hmmmm.....kentus největší lol ta je zdrava nj, každopádně hnusná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to byl celej Rožmberk ale co bude dál?? větší rybník už tu není... leda tak vypustit Lipno jináč nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 co je to NICKNAME...no jako ze nic nemame vzdyt je to pravda Co tady dělá Rudovo dodávka...? Jakou mám objednat hadicu? No jakou… Aby byla stejná, jak ta stará, né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED Panáček se probral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED tak jedem... mám hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED takže všichni nasedat, dneska nás zvou Jeneburgovi lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 taková brokolička....hmmmm.....kentus největší lol ta je zdrava nj, každopádně hnusná no ty taky nejsi zadna hitparada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jakou mám objednat hadicu? No jakou… Aby byla stejná, jak ta stará, né. Ale zas aby ta stará nedělala problemy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 aby tam neprijela kontrola Že už se těšíme... a nakupte hodne sudu at je veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED takže všichni nasedat, dneska nás zvou Jeneburgovi lol Jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 OBEEEEEEEEEEEEEED takže všichni nasedat, dneska nás zvou Jeneburgovi lol klidne, kdyz dojedes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jakou mám objednat hadicu? No jakou… Aby byla stejná, jak ta stará, né. Ale zas aby ta stará nedělala problemy... no co ti mam povidat...je to mazeeeec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak jedem... mám hlad Z Rajhradu na Vídeňskou, u motokár nahoru na most, doleva a k Hypernově do KFC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jdu taky,jedu s Lorrinnkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky