Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 no já bych dal -_- -_- nevím jak vy Pane vrchní, mně taky jedno...Děkujííí smekej se trochu bade mas tady MF... Mladou Frontu? no tak chlastáme a všici !!! -_- -_- -_- -_- -_- -_- že nechám děkovat pánbůh ti to vynahradí na dětech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to v tom mate pěkny bordel V pohodě, kdo chtěl nárazníček, dostal ho, vždy jsem vyhověl... mrkni na to, brut kolesa... Celkově krasaveček Jednůc jsem vedle Q7 stál v brněnské zácpě a docela mně překvapil zámek v klice, u této cenové kategorie bych toto už nečekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 že nechám děkovat pánbůh ti to vynahradí na dětech díky, už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 JDEM NA PIVO tak se mě to líbí -_--_--_--_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 že nechám děkovat pánbůh ti to vynahradí na dětech díky, už se těším alé já to nedořekl,nemyslel jsem na kvalitě,ale kvantitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Však pohoda, ještě kdyby se objevil ten předni mrdle tak sem s nim Jakej chceš přední...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 JDEM NA PIVO To je slovo chlapa...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Však pohoda, ještě kdyby se objevil ten předni mrdle tak sem s nim Jakej chceš přední...? jak sem říkal kdysik dávno faceliftíík na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jak se u vás pohybují cenofky, pánové???Jen tak informačně, nic závazného U Bauiho nefim, u mě je na fšechno jednotná taxa... Záleží na tom, kolik dáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 alé já to nedořekl,nemyslel jsem na kvalitě,ale kvantitě já vím nic špatnýho budu na pozoru radši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jak sem říkal kdysik dávno faceliftíík na zimu Teď právě tady jeden mám, ale je to šedomodrá Stone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Však pohoda, ještě kdyby se objevil ten předni mrdle tak sem s nim Jakej chceš přední...? Taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 U Bauiho nefim, u mě je na fšechno jednotná taxa... Záleží na tom, kolik dáš... zalezi za kolik poridim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jakej chceš přední...?Taky dobrý Tak sem nevěděl, jestli normal facelift nebo RS ty JANE...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jak sem říkal kdysik dávno faceliftíík na zimu Teď právě tady jeden mám, ale je to šedomodrá Stone... by se musel polejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Však pohoda, ještě kdyby se objevil ten předni mrdle tak sem s nim Jakej chceš přední...? Taky dobrý ale ta otazka byla na miste pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jak sem říkal kdysik dávno faceliftíík na zimu Teď právě tady jeden mám, ale je to šedomodrá Stone... by se musel polejt a nechces jeste jeden rs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 by se musel polejt Nebo by´s jezdil přes zimu jak zirkus Humberto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a nechces jeste jeden rs jeden zimni jeden letní woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a nechces jeste jeden rs jeden zimni jeden letní woe vsak jo...normal facelift muzu zkusit ale nevim jestli bych zohnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jeden zimni jeden letní woe A otec nesce...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jakej chceš přední...?Taky dobrý Tak sem nevěděl, jestli normal facelift nebo RS ty JANE...!!! Tak jestli normal nebo RS-furt je to přední ne?? a Badys jasně psal přední... ale to je jedno, hlavně že teče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jeden zimni jeden letní woe A otec nesce...? uz ma od Fa Bauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jakej chceš přední...?Taky dobrý Tak sem nevěděl, jestli normal facelift nebo RS ty JANE...!!! Tak jestli normal nebo RS-furt je to přední ne?? a Badys jasně psal přední... ale to je jedno, hlavně že teče ale jde o to jaky predni...ale tady je asi kazda rada draha co spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jak se u vás pohybují cenofky, pánové???Jen tak informačně, nic závazného U Bauiho nefim, u mě je na fšechno jednotná taxa... Záleží na tom, kolik dáš... Nemám tucha, koliko money za to vysolit....1000,-......1500,-???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky