Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kochtíku ahoj... vidět me není, páč se nezdržuji doma a pracuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 lorri, ty jseš v tom?? NE!! Jen to ne.. Beru prášky na bolavá záda a na ty nesmím bumbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kaco ty uz i zacinas vypadat nejak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 NE!! Jen to ne.. Beru prášky na bolavá záda a na ty nesmím bumbat jednou to ty prášky přežijou - to neznáš, že alkohol podporuje jejich působení?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kochtíku ahoj... vidět me není, páč se nezdržuji doma a pracuji A kde se zdrzujes teda? A to delas i vecer jo,ze si na nas neudelas cas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jak by v tom mohla bejt kdyz se jeneburg porad vrta v aute a domu ani nezajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kaco ty uz i zacinas vypadat nejak jinak jj, troška změny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 a to jsem si vzpomel na hlasku z nedelni Superstar...Nepatrne tehotna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jak by v tom mohla bejt kdyz se jeneburg porad vrta v aute a domu ani nezajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A kde se zdrzujes teda? A to delas i vecer jo,ze si na nas neudelas cas ? večer buďto paříme a nebo se zdržuji ouplně nekde jinde a většinou pracuji do sedmé večer a když jsou výstavy tak se to protáhne teraz se zdržuji na europarku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jak by v tom mohla bejt kdyz se jeneburg porad vrta v aute a domu ani nezajde já neřekla že se svým starým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Asi mi dnes bude špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak ti preji vse nej nej a at se to malinko vylepsi a chodi obcas domu ten tvuj lump Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Asi mi dnes bude špatně tak tohle je správný přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jak by v tom mohla bejt kdyz se jeneburg porad vrta v aute a domu ani nezajde já neřekla že se svým starým jakozto slusne vychovany hoch jsem to povazoval za jasnou vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak ti preji vse nej nej a at se to malinko vylepsi a chodi obcas domu ten tvuj lump děkuju on domů chodí, ale pracuje ještě dma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A kde se zdrzujes teda? A to delas i vecer jo,ze si na nas neudelas cas ? večer buďto paříme a nebo se zdržuji ouplně nekde jinde a většinou pracuji do sedmé večer a když jsou výstavy tak se to protáhne teraz se zdržuji na europarku A pozor,ze by byla ruka v rukavu jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jakozto slusne vychovany hoch jsem to povazoval za jasnou vec matka jistá, otec nejistý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Asi mi dnes bude špatně tak tohle je správný přístup To si piš.. A těším se na svůj oblíbený absint se semtexem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A pozor,ze by byla ruka v rukavu jo? to ani náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak ti preji vse nej nej a at se to malinko vylepsi a chodi obcas domu ten tvuj lump děkuju on domů chodí, ale pracuje ještě dma tak toho zase ale ukolujes tak ze si za to vlastne muzes tak trochu sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A pozor,ze by byla ruka v rukavu jo? to ani náhodou To zname.....Vlk taky sliboval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 To si piš.. A těším se na svůj oblíbený absint se semtexem to sice nepiju, ale snad to má grády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jakozto slusne vychovany hoch jsem to povazoval za jasnou vec matka jistá, otec nejistý no hezky ten zivot vedes Kacko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 tak ti preji vse nej nej a at se to malinko vylepsi a chodi obcas domu ten tvuj lump děkuju on domů chodí, ale pracuje ještě dma tak toho zase ale ukolujes tak ze si za to vlastne muzes tak trochu sama já psala že pracuje doma a ne že dělá domácí práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky