Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ja aby se tam mela Misa s kym bavit,na ty nase reci co mame kdo v aute neni moc zvedava,vis jak :)

spatna vychvoa

Ty mlc,ty si s sebou vezes badyse,tak to mas jednoduchy,toho to zajima,ale vezmi si zenskou krome Katky a budes na to stejne :D

Vloženo
ja aby se tam mela Misa s kym bavit,na ty nase reci co mame kdo v aute neni moc zvedava,vis jak :)

Ahoj Kochtíku :) neboj bavit se tam bude mít s kým.ženské osazenstvo tam bude v hojném počtu ;)

Vloženo

Jedu ve dvou a ženskejch tam bude dost, neměj strach. Dimi bere Terezu taky takže baby si udělají vlastní diskuzní kroužek ;)

Vloženo
Ty mlc,ty si s sebou vezes badyse,tak to mas jednoduchy,toho to zajima,ale vezmi si zenskou krome Katky a budes na to stejne :D

Bauí má něco s Badym? Jsem asi o něco přišel :smich::smich::smich::smich:

Jinak Petru taky auta baví, jsou s Káčou 2 :D

Vloženo

Jedu ve dvou a ženskejch tam bude dost, neměj strach. Dimi bere Terezu taky takže baby si udělají vlastní diskuzní kroužek ;)

ano, vytvori tzv. slepici diskuzni skupinu, taky tam jednu do skupiny privezu :t

Vloženo
Ahoj ahoj ahoj všem  :D

čaaaaaaaaaaúúúúúúúúúú

Ahooooooooj Peťane ;) jak je?

Blbě, počítám kilometry za poslední měsíc a nemůžu se dopočítat :disgust:

Vloženo
pěkné dopoledne všem  -_-  dnes nával  :D

Nazdar blikátko :D . Jsem tě hledal na tuningsrazu v sobotu a žádná sanitka tam nebyla :(

čágo petas -_- byl jsem tam ale až od 16 hod. :)

Vloženo
pěkné dopoledne všem  -_-  dnes nával  :D

Nazdar blikátko :D . Jsem tě hledal na tuningsrazu v sobotu a žádná sanitka tam nebyla :(

čágo petas -_- byl jsem tam ale až od 16 hod. :)

To už jsem byl doma a v horizontální poloze si prohlížel oční víčka zevnitř

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...