baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on sel asi zkusit lizing...si tam neco sestavil z lega tak trenuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanaS Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Cunata...jsou tu i damy,tak pozor na ty vase jazyky je to lidský a není vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petra.. Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Nazdaaar bando!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no štěnátka nou a Jůlinka taky né moc to bolí Krysaříkovi umřela fenečka včera večer,tak si stýskáme spolu Bude líp Jiříku . Pořídíš si novou fenečku a bude ti zase dělat radost. My jsme přišli o chlupáče před 2 rokama a vím jak to bolí to je život Péto,já vím občas je zbytečně krutý ............naštěstí mám po ní dvě dcery a přinášejí radost a lásku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 to je život Péto,já vím občas je zbytečně krutý ............naštěstí mám po ní dvě dcery a přinášejí radost a lásku njn, život je někdy pes, ale zase kdyby bylo všechno stále OK byla by to nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Nazdaaar bando!!! hevééé další na lízing achooooj vásko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on sel asi zkusit lizing...si tam neco sestavil z lega tak trenuje asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 to je život Péto,já vím občas je zbytečně krutý ............naštěstí mám po ní dvě dcery a přinášejí radost a lásku njn, život je někdy pes, ale zase kdyby bylo všechno stále OK byla by to nuda no to máš pravdu,ale v tomhle případě,bych se raději unudil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petra.. Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Nazdaaar bando!!! hevééé další na lízing achooooj vásko achooooooj Jiriiickuuuuu!! toz kokam,pekne jste se rozjeli!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Nazdaaar bando!!! čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 to je život Péto,já vím občas je zbytečně krutý ............naštěstí mám po ní dvě dcery a přinášejí radost a lásku njn, život je někdy pes, ale zase kdyby bylo všechno stále OK byla by to nuda no to máš pravdu,ale v tomhle případě,bych se raději unudil věřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Cunata...jsou tu i damy,tak pozor na ty vase jazyky je to lidský a není vždycky tedy Jiri zadna chvala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on sel asi zkusit lizing...si tam neco sestavil z lega tak trenuje asi jo to je tutovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Cunata...jsou tu i damy,tak pozor na ty vase jazyky je to lidský a není vždycky tedy Jiri zadna chvala kecá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Nazdaaar bando!!! hevééé další na lízing achooooj vásko achooooooj Jiriiickuuuuu!! toz kokam,pekne jste se rozjeli!! no vždyt mě znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kecá no nevim ja bych tomu i veril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanaS Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kecá no nevim ja bych tomu i veril věř mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kecá no nevim ja bych tomu i veril ty riskuješ Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petra.. Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Nazdaaar bando!!! hevééé další na lízing achooooj vásko achooooooj Jiriiickuuuuu!! toz kokam,pekne jste se rozjeli!! no vždyt mě znáš no,proto me to ani neprekvapuje!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kecá no nevim ja bych tomu i veril ty riskuješ Jiříku trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 věř mu no tak dobre...budu mu verit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ty riskuješ Jiříku ale jen malinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on sel asi zkusit lizing...si tam neco sestavil z lega tak trenuje asi jo to je tutovka to zas přijde s odřeným jazykem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 on sel asi zkusit lizing...si tam neco sestavil z lega tak trenuje asi jo to je tutovka to zas přijde s odřeným jazykem ty kostičky jsou docela hladký tak třeba ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 to zas přijde s odřeným jazykem a na brade otlaceny logo Lego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky