DanaS Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 věř mu no tak dobre...budu mu verit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ty kostičky jsou docela hladký tak třeba ne no podivejme se...pane je asi betatester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 kdyz uz to rikas ty tak se neda jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Nazdaaar bando!!! hevééé další na lízing achooooj vásko achooooooj Jiriiickuuuuu!! toz kokam,pekne jste se rozjeli!! no vždyt mě znáš no,proto me to ani neprekvapuje!! kdo jednou zkusí,už jinak nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ty kostičky jsou docela hladký tak třeba ne no podivejme se...pane je asi betatester woe, to teda ne. Ale jako malý jsem si s Legem hrál rád. Ještě řekni, že ty ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) ty kostičky jsou docela hladký tak třeba ne no podivejme se...pane je asi betatester woe, to teda ne. Ale jako malý jsem si s Legem hrál rád. Ještě řekni, že ty ne jo hrál,to ti tak věříme.........a co ty zkušenosti já si bohužel hrál s Merkurem Editováno: 27. Říjen 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ty kostičky jsou docela hladký tak třeba ne no podivejme se...pane je asi betatester woe, to teda ne. Ale jako malý jsem si s Legem hrál rád. Ještě řekni, že ty ne jo hrál,to ti tak věříme.........a co ty zkušenosti já si bohužel hrál s Merkurem se stavěním autíček, lodí, baráčků ano. S lízingem Lega ne. To až se nám pochlubí kolega Kochtík nebo možná i Bauí bude mít nějaké zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petra.. Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já si bohužel hrál s Merkurem ja taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ty kostičky jsou docela hladký tak třeba ne no podivejme se...pane je asi betatester woe, to teda ne. Ale jako malý jsem si s Legem hrál rád. Ještě řekni, že ty ne jo hrál,to ti tak věříme.........a co ty zkušenosti já si bohužel hrál s Merkurem se stavěním autíček, lodí, baráčků ano. S lízingem Lega ne. To až se nám pochlubí kolega Kochtík nebo možná i Bauí bude mít nějaké zkušenosti no to víš,Kochtík si může sestavit i jiné netušené tvary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já si bohužel hrál s Merkurem ja taky! ........a co panenky ty přišly na řadu až ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no to víš,Kochtík si může sestavit i jiné netušené tvary no má výhodu, že je u zdroje. Ale staví už docela dlouho co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no to víš,Kochtík si může sestavit i jiné netušené tvary no má výhodu, že je u zdroje. Ale staví už docela dlouho co? třeba se mu nemůže postavit něco jiného,než tvary z lega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petra.. Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no to víš,Kochtík si může sestavit i jiné netušené tvary no má výhodu, že je u zdroje. Ale staví už docela dlouho co? kdo vi co kde stavi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Po dlouhé době jsem zpět. Ahóóój Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no to víš,Kochtík si může sestavit i jiné netušené tvary no má výhodu, že je u zdroje. Ale staví už docela dlouho co? kdo vi co kde stavi!! dyk to povídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no to víš,Kochtík si může sestavit i jiné netušené tvary no má výhodu, že je u zdroje. Ale staví už docela dlouho co? kdo vi co kde stavi!! dyk to povídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Po dlouhé době jsem zpět. Ahóóój čau, kde jsi se toulal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petra.. Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no to víš,Kochtík si může sestavit i jiné netušené tvary no má výhodu, že je u zdroje. Ale staví už docela dlouho co? kdo vi co kde stavi!! dyk to povídám to vis,ja nez neco natukam,tak je tady milion dalich prispevku!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Neví někdo z vás, co je s Katkou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Po dlouhé době jsem zpět. Ahóóój čau, kde jsi se toulal? Byl jsem služebně mimo - je něco novýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Po dlouhé době jsem zpět. Ahóóój zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Po dlouhé době jsem zpět. Ahóóój zdar Ahoj Sejdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Po dlouhé době jsem zpět. Ahóóój zdar Ahoj Sejdo čusík jak se vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Neví někdo z vás, co je s Katkou?? vcelku nic, proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Koukam,ze se tu o mne rozjela celkem slusna debatka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky