cosby Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Ne Petre,narozdil od tebe ji nepredvadime ,ale vykonavame co kecáš,dyk si hraješ s legem si to Koctíkovo kafe s ciankáli nepil,že tu furt strašíš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak povídej,jsem jedno velké ucho Akorát seš zase pryč . JAk se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 http://lidovky.zpravy.cz/lide-zavalili-ope...58_ln_domov_man Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Ne Petre,narozdil od tebe ji nepredvadime ,ale vykonavame co kecáš,dyk si hraješ s legem si to Koctíkovo kafe s ciankáli nepil,že tu furt strašíš?? i ty Brute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak povídej,jsem jedno velké ucho Akorát seš zase pryč . JAk se máme? jsem tady .......dneska jsem po delší době na dispeči a tak tady straším,jak píše drzoun Cosbyč už začínám přemýšlet o dárcích čím to asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak co je magistře chtěl jsi kecat a ho..o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) tak co je magistře chtěl jsi kecat a ho..o přišla práce , ale už je zase pryč Editováno: 29. Listopad 2006, autor: Petr81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ja si nehraju ,ale jen obcas . Tak musi to nekdo otestovat,nez to prijde vasim deckum do rukou ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Petre nic mi neprislo a stejne jedu uz v patek nejak dopolende pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Petre nic mi neprislo a stejne jedu uz v patek nejak dopolende pryc Vždyť jsme o tom minulý týden kecali přes ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Jo to je to az ted jo? Ja myslel.......kazdopadne stejne nemuzu.......Ba jo mas pravdu,jeste jsi me lakal do Hradce pres Bolku vlastne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak co je magistře chtěl jsi kecat a ho..o přišla práce , ale už je zase pryč no budu hodinu čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Jo to je to az ted jo? Ja myslel.......kazdopadne stejne nemuzu.......Ba jo mas pravdu,jeste jsi me lakal do Hradce pres Bolku vlastne No vidíš, že víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ja si nehraju ,ale jen obcas . Tak musi to nekdo otestovat,nez to prijde vasim deckum do rukou ne? tak si hraj a nezlob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 no budu hodinu čekat Ale no tak Jiříčku, nečerti se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 no budu hodinu čekat Ale no tak Jiříčku, nečerti se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 no budu hodinu čekat Ale no tak Jiříčku, nečerti se No vidíš, to je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak pánové, dneska mi pan Klokočka pochválil mou oktu a od patku tam nastupuji máte radost, že pro neznale www.klokocka.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak pánové, dneska mi pan Klokočka pochválil mou oktu a od patku tam nastupuji máte radost, že pro neznale www.klokocka.cz Dostaneš na bok polepy a budeš pojizdná reklama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dostaneš na bok polepy a budeš pojizdná reklama služebák Peťulko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 služebák Peťulko Dostaneš? Jinak se mějte, už mě to tu neba, jedu dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak teda pa pozdravuj doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ja jdu taky,ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Aha,kjoukam po hodine a tady hovnajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Aha,kjoukam po hodine a tady hovnajs hehe, zkus to po tydnu, mozna se to tu trochen pohne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky