baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 fakt nevím proč se takhle chová,vrtá mi to hlavou,vůbec se mezi námi nestalo nechápu no tak snad se ozve nadeje umira posledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Decka reste neco veselejsiho ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 fakt nevím proč se takhle chová,vrtá mi to hlavou,vůbec se mezi námi nestalo nechápu no tak snad se ozve nadeje umira posledni nevím nevím,nechával jsem mu opakovaně vzkaz u manželky a nic ........................eura v prdel....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Decka reste neco veselejsiho ;-) hm tak jo tak jaká bude oslva 27 tejch narozenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 fakt nevím proč se takhle chová,vrtá mi to hlavou,vůbec se mezi námi nestalo nechápu no tak snad se ozve nadeje umira posledni nevím nevím,nechával jsem mu opakovaně vzkaz u manželky a nic ........................eura v prdel....... Mam moc mily ukrajinsky kamarady, obcas kdyz uz to jinak nejde tak todle vzdycky zabere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Decka reste neco veselejsiho ;-) hm tak jo tak jaká bude oslva 27 tejch narozenin Asi narocna, i kdyz dneska na pohodicku a o vikendu to dozenem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 nevím nevím,nechával jsem mu opakovaně vzkaz u manželky a nic ........................eura v prdel....... hmm to si pamatuji ze jsi od nej neco chtel jeslti je to jeste porad to same... neboj michale dostane se i na veselejsi veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Decka reste neco veselejsiho ;-) hm tak jo tak jaká bude oslva 27 tejch narozenin Asi narocna, i kdyz dneska na pohodicku a o vikendu to dozenem ;-) tak ze bych se prijel zpraskat do Jablonce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 fakt nevím proč se takhle chová,vrtá mi to hlavou,vůbec se mezi námi nestalo nechápu no tak snad se ozve nadeje umira posledni nevím nevím,nechával jsem mu opakovaně vzkaz u manželky a nic ........................eura v prdel....... Mam moc mily ukrajinsky kamarady, obcas kdyz uz to jinak nejde tak todle vzdycky zabere to já taky ale tohle si zařídím sám,ale je mi proti srsti řezat nejlepšího kamaráda,ta částka není tak velká a když mu to stálo za to....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 fakt nevím proč se takhle chová,vrtá mi to hlavou,vůbec se mezi námi nestalo nechápu no tak snad se ozve nadeje umira posledni nevím nevím,nechával jsem mu opakovaně vzkaz u manželky a nic ........................eura v prdel....... Mam moc mily ukrajinsky kamarady, obcas kdyz uz to jinak nejde tak todle vzdycky zabere to já taky ale tohle si zařídím sám,ale je mi proti srsti řezat nejlepšího kamaráda,ta částka není tak velká a když mu to stálo za to....... Vsak ho nemusej hned zabit :-/ ... staci prijit k nemu domu a vysvetlit. A kdyz neni on doma tak manzelce aby mu domluvila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 hmm to bych nevidel jako dobry reseni jestli to neni moc penez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 nevím nevím,nechával jsem mu opakovaně vzkaz u manželky a nic ........................eura v prdel....... hmm to si pamatuji ze jsi od nej neco chtel jeslti je to jeste porad to same... neboj michale dostane se i na veselejsi veci no vidíš,že si to pamatuješ,to je přesně ono sám vidíš jaká je to doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 fakt nevím proč se takhle chová,vrtá mi to hlavou,vůbec se mezi námi nestalo nechápu no tak snad se ozve nadeje umira posledni nevím nevím,nechával jsem mu opakovaně vzkaz u manželky a nic ........................eura v prdel....... Mam moc mily ukrajinsky kamarady, obcas kdyz uz to jinak nejde tak todle vzdycky zabere to já taky ale tohle si zařídím sám,ale je mi proti srsti řezat nejlepšího kamaráda,ta částka není tak velká a když mu to stálo za to....... Vsak ho nemusej hned zabit :-/ ... staci prijit k nemu domu a vysvetlit. A kdyz neni on doma tak manzelce aby mu domluvila. až mě dosere,tak si to vyberu jinak a ještě mu tam něco nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 no vidíš,že si to pamatuješ,to je přesně ono sám vidíš jaká je to doba jojo pamatuji...bylo to nejak v lete nebo na jare a chtel jsi neco privezt to si pamatuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Decka reste neco veselejsiho ;-) hm tak jo tak jaká bude oslva 27 tejch narozenin Asi narocna, i kdyz dneska na pohodicku a o vikendu to dozenem ;-) tak ze bych se prijel zpraskat do Jablonce a myslíš,že nás pozve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 no vidíš,že si to pamatuješ,to je přesně ono sám vidíš jaká je to doba jojo pamatuji...bylo to nejak v lete nebo na jare a chtel jsi neco privezt to si pamatuji přesně ták,dvd spojené s videem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 a myslíš,že nás pozve spis bych rek ze se na nas vy*ere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 přesně ták,dvd spojené s videem jj tak to si pamatuji celkem dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 a myslíš,že nás pozve spis bych rek ze se na nas vy*ere ano B je správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 a myslíš,že nás pozve spis bych rek ze se na nas vy*ere ano B je správně tak co bys od nej cekal...je to lump Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 přesně ták,dvd spojené s videem jj tak to si pamatuji celkem dobre hm asi si ho půjdu koupit do makra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) a myslíš,že nás pozve spis bych rek ze se na nas vy*ere ano B je správně tak co bys od nej cekal...je to lump jak jsem psal vrátím mu to jinak Editováno: 6. Prosinec 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 hm asi si ho půjdu koupit do makra asi ti nic jineho nezbude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 jak jsem psal vrátím mu to jinak to je spravny...at si to pro priste pamatuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 a myslíš,že nás pozve spis bych rek ze se na nas vy*ere ano B je správně tak co bys od nej cekal...je to lump Nene tedle vikend uz je fprdeli ale nekdy to muzem dohnat :-) V tom nemam problem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky