BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobré ránko při pátku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak nove sedacky A la RS na zakazku jsou hotovy. To je posezenicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak nove sedacky A la RS na zakazku jsou hotovy. To je posezenicko bre rano.....nemas foto vejtaho??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Foto nemam,ale odpoledne to snimnu . Budu muset predelat konektory na airbagy,nejak se mi to tam ted hada,tak je zase vyndam a nafotim. Ale jako luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak nove sedacky A la RS na zakazku jsou hotovy. To je posezenicko no kurec, udělej pak fotečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Novi uz mas tu koncovku na kare? jak to vyresis nakonec s tou montazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak nove sedacky A la RS na zakazku jsou hotovy. To je posezenicko no kurec, udělej pak fotečky Udelam udelam. Jsou uplne stejny,akorat misto toho stredu bilyho jsem si tam nechal dat takovou perforovanou latku z O II. Vypada to trochu jako sitovina. Akorat mi to ted jakoby pozdeji vyhriva. Jindy jsem to zapnul a bylo to hned varici a ted to docela trva,nez neco cejtim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobré ránko kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Musim zase bezet,mame tady rozjetej nejakje projekt,tak se tam ted neco vysralo,tak jsem na chvili zdrhnul k rodine ,ale uz jsem tu dlouho,tak aby se nikdo nevsiml,ze chybim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Foto nemam,ale odpoledne to snimnu . Budu muset predelat konektory na airbagy,nejak se mi to tam ted hada,tak je zase vyndam a nafotim. Ale jako luxus tak to sem zvedavej, jaky to teda bude..... jinak koncovku sem este neresil, tedka resim, jestli nekoupim komplet celej RS vejfuck....no ale jinak to muzem poresit nejak spolu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobré ránko kucí bré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Jo a jeste dneska jedu pro velky zrcatko do lakovny,jeeeeee,zase uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 MDFka musim taky namontovat dopredu,to je ukolu na weekend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 No na me nekoukje,ja svrovat neumim. Ja jsem obycejnej kluk z gymplu,co ti poradi s biologii,ale tyhle manualni veci,to neni muj sektor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobré ránko kucí ahooj Jiřiku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobré ránko kucí bré ráno! zdáár nováku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobré ránko kucí ahooj Jiřiku -_- čáááágo Márty jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobré ránko kucí bré ráno! zdáár nováku njn je nas opravdu malo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 No na me nekoukje,ja svrovat neumim. Ja jsem obycejnej kluk z gymplu,co ti poradi s biologii,ale tyhle manualni veci,to neni muj sektor no taky sem se neucil zrovna automechanikem, ale chce to jen trosku maknout a zvladnes hodne....treba vymenu zrcatka, to bys mohl zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 čáááágo Márty jak je jak jinak než fajně při pátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 čáááágo Márty jak je jak jinak než fajně při pátku coze? ze neprisly listicky? zavolejte mi Hyvryse..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 čáááágo Márty jak je jak jinak než fajně při pátku coze? ze neprisly listicky? zavolejte mi Hyvryse..... ....tak raději udělej vozemboucha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 čáááágo Márty jak je jak jinak než fajně při pátku coze? ze neprisly listicky? zavolejte mi Hyvryse..... ....tak raději udělej vozemboucha tak ja sebou flaknu a vypadnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 coze? ze neprisly listicky? zavolejte mi Hyvryse..... btw odpol budu vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky