BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj Spidiku -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 KUUUUUURVA to je PARNIK ....tož di na 120.... říkám 120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 KUUUUUURVA to je PARNIK ....tož di na 120.... říkám 120 pane Košťáááál, víš ty, co sa ti chlapi nadřůůůů?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a můj oblíbený /kdo pozná/.....Achill bezmezný ochránce všech žen a dívek......pane Serruti,nepokusil ste se mě ted vydírat musel požádat o pomoc naší policií.......myslíte komisaře Raye a Massára.....co se děje jsme tady........stát je platí měsíčně vy taky..... Antonio Serruti ??? Antonio Giussepe Serruti narozen Regio di Calabria 1932...... Ohlaste sve pani, ze prisel Antonio Serruti....ma smutek, neprijima...nerikej.... ...zaplat tlustochu zaplat.... a příště mohl by jste pane Serruti přijít dveřmi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj Peťo, co nového v MB...? Koukal jsem , že už se po okolí prohání Fabče dvojky Člověče, já je ještě nepotkal . I když je pravda, že jsem víc v Praze než v Boleslavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jak zkůšáš, co zkůšaš, tož si blbé nebo co?? ja máám jednání lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj Spidiku -_- -_- Zdar jak Brno Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a můj oblíbený /kdo pozná/.....Achill bezmezný ochránce všech žen a dívek......pane Serruti,nepokusil ste se mě ted vydírat musel požádat o pomoc naší policií.......myslíte komisaře Raye a Massára.....co se děje jsme tady........stát je platí měsíčně vy taky..... Antonio Serruti ??? Antonio Giussepe Serruti narozen Regio di Calabria 1932...... Ohlaste sve pani, ze prisel Antonio Serruti....ma smutek, neprijima...nerikej.... ...zaplat tlustochu zaplat.... a příště mohl by jste pane Serruti přijít dveřmi.. filemone, muj mandlove zeleny oblek a k tomu tu ruzovou kosili...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ...pane Koštál 2x dýmku míru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jak zkůšáš, co zkůšaš, tož si blbé nebo co?? ja máám jednání lol nic neplať v mojem kšeftě..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Člověče, já je ještě nepotkal . I když je pravda, že jsem víc v Praze než v Boleslavi No od středy běží seriovka, to budeme brzo potkávat na každým rohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a můj oblíbený /kdo pozná/.....Achill bezmezný ochránce všech žen a dívek......pane Serruti,nepokusil ste se mě ted vydírat musel požádat o pomoc naší policií.......myslíte komisaře Raye a Massára.....co se děje jsme tady........stát je platí měsíčně vy taky..... Antonio Serruti ??? Antonio Giussepe Serruti narozen Regio di Calabria 1932...... Ohlaste sve pani, ze prisel Antonio Serruti....ma smutek, neprijima...nerikej.... ...zaplat tlustochu zaplat.... a příště mohl by jste pane Serruti přijít dveřmi.. filemone, muj mandlove zeleny oblek a k tomu tu ruzovou kosili...... Zvíře ..............proboha dejte ze mě tu ženskou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 děláte machry a hajzl máte na chodbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nic neplať v mojem kšeftě..... A co děláš s tym, co neprodáš...? Šak to sa mosí zkazit néé...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jak zkůšáš, co zkůšaš, tož si blbé nebo co?? ja máám jednání lol nic neplať v mojem kšeftě..... ...a ted si vás kůpím všecký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a můj oblíbený /kdo pozná/.....Achill bezmezný ochránce všech žen a dívek......pane Serruti,nepokusil ste se mě ted vydírat musel požádat o pomoc naší policií.......myslíte komisaře Raye a Massára.....co se děje jsme tady........stát je platí měsíčně vy taky..... Antonio Serruti ??? Antonio Giussepe Serruti narozen Regio di Calabria 1932...... Ohlaste sve pani, ze prisel Antonio Serruti....ma smutek, neprijima...nerikej.... ...zaplat tlustochu zaplat.... a příště mohl by jste pane Serruti přijít dveřmi.. filemone, muj mandlove zeleny oblek a k tomu tu ruzovou kosili...... Zvíře ..............proboha dejte ze mě tu ženskou.. pomoc, sundejte ze me tudle zenskou, rychle, nez se stane nestesti.... call me Washington : COO4ALGEN, call me back, thank´s YES, NOU, OKEY!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Irenkooooo, ja ta mam rad i bez penez!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nic jineho sem ani od pana PAroubka necekal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Irenkooooo, ja ta mam rad i bez penez!!!!!! aj pštrosa sem jů kůpil.. žádná hérečka,kurva je to dyt s njů žijů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nic jineho sem ani od pana PAroubka necekal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nic jineho sem ani od pana PAroubka necekal.... kdyz hovno, tak pro vsechny!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nic jineho sem ani od pana PAroubka necekal.... kdyz hovno, tak pro vsechny!!!! ......nevážil sis mě,po žních půjdeš k Turkovi... jo až pokvetou hrábě,tak se podívej už rašej pupeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nic jineho sem ani od pana PAroubka necekal.... kdyz hovno, tak pro vsechny!!!! ......nevážil sis mě,po žních půjdeš k Turkovi... jo až pokvetou hrábě,tak se podívej už rašej pupeny pane doktore, ze vy jste se zase koch(T)al.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nic jineho sem ani od pana PAroubka necekal.... kdyz hovno, tak pro vsechny!!!! ......nevážil sis mě,po žních půjdeš k Turkovi... jo až pokvetou hrábě,tak se podívej už rašej pupeny pane doktore, ze vy jste se zase koch(T)al.... ....leda tak gumový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky