novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... ha a mám tě Polívka -kurva hoši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ...drž to pořádně nebo Ti jednu fláknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. tak to neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. tak to neznám zatím co se tady vobsráváš,už jsi mohl mít půlku zpátky...... zase nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... ha a mám tě Polívka -kurva hoši... jeeee, ja si to myslel, kua fix.... az to s tebou priste zase sekne, tak ja ti uz pomahat nebudu.....olovo volovo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... ha a mám tě Polívka -kurva hoši... jeeee, ja si to myslel, kua fix.... az to s tebou priste zase sekne, tak ja ti uz pomahat nebudu.....olovo volovo.... vím,ale nevím ....................máš mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. tak to neznám zatím co se tady vobsráváš,už jsi mohl mít půlku zpátky...... zase nic ani boha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. tak to neznám zatím co se tady vobsráváš,už jsi mohl mít půlku zpátky...... zase nic ani boha ...bony paní bony......tak co vlastně chcete...... ...vítáme nejbohatší invalidní důchodce v Praze....podej mu rukavici... bony a klid Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... ha a mám tě Polívka -kurva hoši... jeeee, ja si to myslel, kua fix.... az to s tebou priste zase sekne, tak ja ti uz pomahat nebudu.....olovo volovo.... vím,ale nevím ....................máš mě jupii 1:1 PELIŠKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ...bony paní bony......tak co vlastně chcete.........vítáme nejbohatší invalidní důchodce v Praze....podej mu rukavici... bony a klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) dobrá dobrá tak dál .....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) ...bony paní bony......tak co vlastně chcete.........vítáme nejbohatší invalidní důchodce v Praze....podej mu rukavici... bony a klid ....taky to dělala s tebou v tričku......Evička tričko..... hudba....Frankie goes to hollywood-relax no vidíš bingo Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? ano kdo volá...Sparta vole.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? ano kdo volá...Sparta vole.... hoops, tak to vubec nemam sajna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Jdu jíst... to není film, to je realita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? ano kdo volá...Sparta vole.... hoops, tak to vubec nemam sajna... kontroverzní film v té době "Proč" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Jdu jíst...to není film, to je realita taky si něco ulovím......to taky není film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? ano kdo volá...Sparta vole.... hoops, tak to vubec nemam sajna... kontroverzní film v té době "Proč" jooo, to sem videl, ale hlasky nepamatuju.... 2:1 pro tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 kralika, zase mam k obedu kralika....uz ani pinda to nezere...to je taky realita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vtulníkem má dvahá vtulníkem....sakra furt mi vypadává to r....... já mu dám hrdinovi Bobsen Clárk už ho mám po krk........ ......ty se hochu taky tůze moc líbíšš...... ?????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vtulníkem má dvahá vtulníkem....sakra furt mi vypadává to r.......já mu dám hrdinovi Bobsen Clárk už ho mám po krk........ ......ty se hochu taky tůze moc líbíšš...... ?????????? muz z acapulca prosim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 kralika, zase mam k obedu kralika....uz ani pinda to nezere...to je taky realita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky