Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 kchůrva to je nostalgie Koukám, pán byl skokan Já jsem na ZŠ taky lehkoatletil long jump -skok daleký-prižok v dlínu ,myslím,že jsem slýchával nejenom česky akorát jsem prosral mistrovství Evropy v Utrechtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Sejdo, zes zafodil, to fim, ale zes byl takovej sikula, to sem netusil, by do Tebe clovek nerek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) Btw vcera na me nekdo hulakal na krizovatce ze zachranky a on to Semi, ale blbe se tam kecalo Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: krysarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 kchůrva to je nostalgie Koukám, pán byl skokan Já jsem na ZŠ taky lehkoatletil long jump -skok daleký-prižok v dlínu ,myslím,že jsem slýchával nejenom česky akorát jsem prosral mistrovství Evropy v Utrechtu Tak já to ve svých 14-ti letech dotáhl akurát na okresní přebor, ale vítězně... 100m - 11,4 s. skok daleký - 635 cm chjo, už je to taky 18 jáhrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Sejdo, zes zafodil, to fim, ale zes byl takovej sikula, to sem netusil, by do Tebe clovek nerek Járo zbyly jenom vzpomínky ,ale krásné člověče možná držím ještě rekord ve skoku do výšky na škváře v Karlových Varech 212 cm .......možná už jenom proto,že tam škvára není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 kchůrva to je nostalgie Koukám, pán byl skokan Já jsem na ZŠ taky lehkoatletil long jump -skok daleký-prižok v dlínu ,myslím,že jsem slýchával nejenom česky akorát jsem prosral mistrovství Evropy v Utrechtu Tak já to ve svých 14-ti letech dotáhl akurát na okresní přebor, ale vítězně... 100m - 11,4 s. skok daleký - 635 cm chjo, už je to taky 18 jáhrů to je moc hezký,dovedu posoudit no moje osobáky skok daleký 739 skok vysoký 215 100m 11,24 ručně 10,9 doplnkově desetiboj,ale průser byly oštěp,1 500m a 400m,jinak nebyly špatné výsledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 skok daleký 739skok vysoký 215 100m 11,24 ručně 10,9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 skok daleký 739skok vysoký 215 100m 11,24 ručně 10,9 oo děkuji po těch letech to bzvláště potěší jinak jsem začínal tren.stř.mládeže Bohemians a pak stř.vrcholového sportu Slávia VŠ a občas lvíček na prsou a na zádech ČSSR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Teď si chodíme asi pátým rokem s kámošema 2x týdně zahrát florball jen tak pro zábavu, relax a udržení kondice a je docela sranda sledovat kluky o 10 let mladší, jak mi na délku haly nestíhají a po té 1-1,5 hodině jsou totálně vyšťavení (vlastně kolikrát už mnohem dřív) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Teď si chodíme asi pátým rokem s kámošema 2x týdně zahrát florball jen tak pro zábavu, relax a udržení kondice a je docela sranda sledovat kluky o 10 let mladší, jak mi na délku haly nestíhají a po té 1-1,5 hodině jsou totálně vyšťavení (vlastně kolikrát už mnohem dřív) no já bohužel ted lenoším a to mě sere,ale ještě nedávno nohejbálek sálovej fotbálek a občas jsem šel si provětrat nohy s klukama co trénují bojová umění,dělal jsem ještě 6 let karate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Járo zbyly jenom vzpomínky ,ale krásné člověče možná držím ještě rekord ve skoku do výšky na škváře v Karlových Varech 212 cm .......možná už jenom proto,že tam škvára není To si myslim No vidis, tak to budes drzet dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Teď si chodíme asi pátým rokem s kámošema 2x týdně zahrát florball jen tak pro zábavu, relax a udržení kondice a je docela sranda sledovat kluky o 10 let mladší, jak mi na délku haly nestíhají a po té 1-1,5 hodině jsou totálně vyšťavení (vlastně kolikrát už mnohem dřív) no já bohužel ted lenoším a to mě sere,ale ještě nedávno nohejbálek sálovej fotbálek a občas jsem šel si provětrat nohy s klukama co trénují bojová umění,dělal jsem ještě 6 let karate Koukám, takový brouk pytlík-sporty všeho druhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Teď si chodíme asi pátým rokem s kámošema 2x týdně zahrát florball jen tak pro zábavu, relax a udržení kondice a je docela sranda sledovat kluky o 10 let mladší, jak mi na délku haly nestíhají a po té 1-1,5 hodině jsou totálně vyšťavení (vlastně kolikrát už mnohem dřív) no já bohužel ted lenoším a to mě sere,ale ještě nedávno nohejbálek sálovej fotbálek a občas jsem šel si provětrat nohy s klukama co trénují bojová umění,dělal jsem ještě 6 let karate Koukám, takový brouk pytlík-sporty všeho druhu ochutnat se má všechno a pak může člověk soudit,to je jako v životě,ale co ti budu vyprávět,však víme děcka pro takovéto domácí žvýkání jo a to jsem ještě hrál hokej 1.junior ligu za ČLTK ááá ted občas jestli poznáš s kým ????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 tak jinak hádej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a poslední nápověda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ochutnat se má všechno a pak může člověk soudit,to je jako v životě,ale co ti budu vyprávět,však víme děcka pro takovéto domácí žvýkání jo a to jsem ještě hrál hokej 1.junior ligu za ČLTK ááá ted občas jestli poznáš s kým ????????????? Přiznám bez mučení...nepoznám Vlastně já ani nevím, který z nich jseš ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ochutnat se má všechno a pak může člověk soudit,to je jako v životě,ale co ti budu vyprávět,však víme děcka pro takovéto domácí žvýkání jo a to jsem ještě hrál hokej 1.junior ligu za ČLTK ááá ted občas jestli poznáš s kým ????????????? Přiznám bez mučení...nepoznám Vlastně já ani nevím, který z nich jseš ty woe tak zleva Frankie - Vitto -Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 přeji příjemný wíkend všem a páčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 woe tak zleva Frankie - Vitto -Sejis Ják woe, co woe Jedinný z té trojice, koho znám osobně je Viktor...a prostě jsem tu masku pod tou maskou napoznal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 přeji příjemný wíkend všem a páčko Zdar a příjemný weekend i Tobě náčelníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobry podvecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 aa nashle jdu prolezt paar clubu na uherskohradisstku.. ..( par prolezu.. ..po neakem case,, se v nejakem aj vyspim.. a pujdu dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Teď si chodíme asi pátým rokem s kámošema 2x týdně zahrát florball jen tak pro zábavu, relax a udržení kondice a je docela sranda sledovat kluky o 10 let mladší, jak mi na délku haly nestíhají a po té 1-1,5 hodině jsou totálně vyšťavení (vlastně kolikrát už mnohem dřív) no já bohužel ted lenoším a to mě sere,ale ještě nedávno nohejbálek sálovej fotbálek a občas jsem šel si provětrat nohy s klukama co trénují bojová umění,dělal jsem ještě 6 let karate Koukám, takový brouk pytlík-sporty všeho druhu ochutnat se má všechno a pak může člověk soudit,to je jako v životě,ale co ti budu vyprávět,však víme děcka pro takovéto domácí žvýkání jo a to jsem ještě hrál hokej 1.junior ligu za ČLTK ááá ted občas jestli poznáš s kým ????????????? bruntalni fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 novejsi foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nebo takhle, ale uz mam novy betony, tyhle jsou na pikachu, ted je to lepci, v nedeli du na slavku vecer na trenink tak kdo ma zajem o podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky