FRANK Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Zdár sósede, kosa, sněhový poprašek o síle cca 0,5mm a už skoro tma Ahoj Kačí To si děláš srandu, nééé...? Brno, dnes v 11.23 hod. Hmmm... Drnholec včera 14.45-dnes to není o nic lepší, přibyl ještě ten sněhový poprašek... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12132&st=18375 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 až na ty druty, ty to kazí Jj, to je fakt, ale jsou měděný, brzo to mongomeráci vočešou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 VW jako VW... Spidi už jsi to trošku "přetůnil" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Hmmm... Drnholec včera 14.45-dnes to není o nic lepší, přibyl ještě ten sněhový poprašek... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12132&st=18375 Jj, viděl jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Spidi už jsi to trošku "přetůnil" Woe já nemám 2B6... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Woe já nemám 2B6... ale jak má tu značku přikolikovanou co lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ale jak má tu značku přikolikovanou co lol Jistota je jistota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jj,Take jsem si to mysle,ze to bude kvuli okna.Poznam to jako laik,ze je menene ? snad podle čísel... a to kterych ? je jich tam plno. Měl by z těch čísel jít vyčíst rok výroby, jestli se nepletu Já mám na všech sklech ve spodním řádku několik teček a za něma 9 a octu z roku 99....ale nevím jistě, jestli je to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Měl by z těch čísel jít vyčíst rok výroby, jestli se nepletu Já mám na všech sklech ve spodním řádku několik teček a za něma 9 a octu z roku 99....ale nevím jistě, jestli je to ono. Jj, tak nějak to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 tak a olej je vyměněn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 tak a olej je vyměněn U mě až po novém roce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak v Boleslavi docela sněží a už to začíná držet , akorát zítra má být zase teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak v Boleslavi docela sněží a už to začíná držet , akorát zítra má být zase teplo No totóóók... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak v Boleslavi docela sněží a už to začíná držet , akorát zítra má být zase teplo No totóóók... jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 tak mám za sebou první příhody s fabii a letnakama sjetejma na doraz jedu, jedu a jedu, i kdyz teoreticky by to auto uz nemelo jet... zasatvilo mi to kousek od auta co stalo v krizovatce - shit v tomhle je nepostradatelna oktávie, takže si jí dneska už beru domů, bo nabourat se kvůli tomu, že mi nejsou schopní dát na auto zimní pneu fakt nechci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 tak mám za sebou první příhody s fabii a letnakama sjetejma na doraz jedu, jedu a jedu, i kdyz teoreticky by to auto uz nemelo jet... zasatvilo mi to kousek od auta co stalo v krizovatce - shit v tomhle je nepostradatelna oktávie, takže si jí dneska už beru domů, bo nabourat se kvůli tomu, že mi nejsou schopní dát na auto zimní pneu fakt nechci ... to byla sluzebni fabcarna nebo jak to mas tim vozovym parkem ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak v Boleslavi docela sněží a už to začíná držet , akorát zítra má být zase teplo No totóóók... Akorát v Brně na konci prosince pálí slunko a rostou dráty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 zdar lamy tady snezi jak pica. beru fotak a du ven delat nejaky fotos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Akorát v Brně na konci prosince pálí slunko a rostou dráty.... Jj, tak nějak to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 to byla sluzebni fabcarna nebo jak to mas tim vozovym parkem ?? sluzebak, ale at si s nim jezdi nekdo jinej, ja tohle na letnakach riiskovat nebudu. je tu minimalne 15 cisel snehu a -2 °C a oktuli už mám doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 zdar lamytady snezi jak pica. beru fotak a du ven delat nejaky fotos Ahoj Pepi, nahoď fotos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 u nás už taky vločkuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 u nás už taky vločkuje Jj Vaši, u nás taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Hezký večer přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) Jestli to vydrží tak pojedu vyvenčit felicii Ahoj Ivanko Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky