Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Jestli to vydrží tak pojedu vyvenčit felicii Ahoj Ivanko to moja oktava uz litala po parkovisti a jak ji to slo Zdarec Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Octa dobrý ale je dlouhá, s kratší filckou je víc srandy a taky když někde chytnu tak mě to tolik netlačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Ahoj Vašíku,kde máš Denču? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Octa dobrý ale je dlouhá, s kratší filckou je víc srandy a taky když někde chytnu tak mě to tolik netlačí já to mám spíš pro situace, když by náhodou mi to šlo na cestě do smyku, tak ať vím jak točit volantem, aby sem neskončila někde ve svodidlech s fabkou litat nebudu, ta by se ted uz ani pomalu nevyhrabala z parkoviste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Deniska sedí předemnou u TV s dětmi a hrajou si no na takový to malý smykování jo ale 1. sníh chce něco ostřejšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Deniska sedí předemnou u TV s dětmi a hrajou sino na takový to malý smykování jo ale 1. sníh chce něco ostřejšího šak neboj, záhul dostala okta pořádnej už s ní testuju první sníh druhým rokem a nějak nemám strach se do toho pořádně opřít, je to tak i na půl zábava ale věřím, že s měnším a lehčím autem to bude o mnoho lepšejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 dobrý večer. Tak u nás už taky pada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 s felicií jsme jezdili po zamrzlým rybníce cca 80-100bylo tam 20 cm sněhu a bylo EXTRA ale to už je dávno teď bych na to asi neměl nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 s felicií jsme jezdili po zamrzlým rybníce cca 80-100bylo tam 20 cm sněhu a bylo EXTRA ale to už je dávno teď bych na to asi neměl nervy křup a jsi pod ledem, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Slečno, máte velký... ehm velký... velký technický průkaz...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Ee, co jste říkal, teď jsem chvíli nevnímal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Slečno, máte velký... ehm velký... velký technický průkaz...? njn, chlap tohle by žena neudělala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Ee, co jste říkal, teď jsem chvíli nevnímal... bo na "mééééééé" sem se zadíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jj ten ma zakození před očima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 bo na "mééééééé" sem se zadíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jj ten ma zakození před očima Tak tak a ne zrovna málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak co jak se vam jezdi? , u nas pekna kalamita, po ceste z Jicina jsem potkal v bradleckau kamion (klasika Boleslavska SPZ a letnaky) pak i feldu ve skarpe a dneska rano na naledi naboril pikap rodicum fabku, kdyz vletel do protismeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 u nás celý den svítilo sluníčko.Doufám,že D1 bude zítra a v sobotu OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) No nevim, nevim v cely CR hlasej pod nulou a naledi/snih... ..tady ted snezi uz napadlo skoro 10cm.. Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No nevim, nevim v cely CR hlasej pod nulou a naledi/snih... cosby si s tim poradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) No nevim, nevim v cely CR hlasej pod nulou a naledi/snih... cosby si s tim poradi To verim, ale aby si neporadil s jeho supem nakej "superdriver" prazak s letnakama... ...kdyz proti tobe jede auto v protismeru na naledi tak jses bezmocnej, taky jsem to uz zazil... Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 To verim, ale aby si neporadil s jeho supem nakej "superdriver" prazak s letnakama... to jako že jenom pražaci jezděj na letnakach?? mám pocit, že to bude minimálně čtvrtka celý ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 To verim, ale aby si neporadil s jeho supem nakej "superdriver" prazak s letnakama... to jako že jenom pražaci jezděj na letnakach?? mám pocit, že to bude minimálně čtvrtka celý ČR No tak joo , blazni se nejdou vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak co jak se vam jezdi? , u nas pekna kalamita, po ceste z Jicina jsem potkal v bradleckau kamion (klasika Boleslavska SPZ a letnaky) pak i feldu ve skarpe a dneska rano na naledi naboril pikap rodicum fabku, kdyz vletel do protismeru... No jezdí se vyloženě blbě... Kua, blatníček zamrzí, ale když to není nic horšího, tak se to dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No tak joo , blazni se nejdou vsude ono ani tak nejde o ty gumy zcela, ale i o to jak to ten ridic s tim autem umi - ja ked bych nemusela, tak se autu v zime vyhybam obloukem nesnasim na zime jednu vec - kdyz jedes a ze tebou je nalepenej nejakej cip - kdyz pribrzdis, tak se strachujes aby do tebe nevlitl - tyhle bych strilela brokovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky