Přejít na obsah

HOSPODA č.5

vittorio

Doporučené příspěvky

Octa dobrý ale je dlouhá, s kratší filckou je víc srandy a taky když někde chytnu tak mě to tolik netlačí :D

já to mám spíš pro situace, když by náhodou mi to šlo na cestě do smyku, tak ať vím jak točit volantem, aby sem neskončila někde ve svodidlech :) s fabkou litat nebudu, ta by se ted uz ani pomalu nevyhrabala z parkoviste lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Deniska sedí předemnou u TV s dětmi a hrajou si

no na takový to malý smykování jo ale 1. sníh chce něco ostřejšího

šak neboj, záhul dostala okta pořádnej lol už s ní testuju první sníh druhým rokem a nějak nemám strach se do toho pořádně opřít, je to tak i na půl zábava ;) ale věřím, že s měnším a lehčím autem to bude o mnoho lepšejší -_-

Odkaz ke komentáři

No nevim, nevim v cely CR hlasej pod nulou a naledi/snih...

cosby si s tim poradi ;)

To verim, ale aby si neporadil s jeho supem nakej "superdriver" prazak s letnakama... <_< ...kdyz proti tobe jede auto v protismeru na naledi tak jses bezmocnej, taky jsem to uz zazil...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Tak co jak se vam jezdi? , u nas pekna kalamita, po ceste z Jicina jsem potkal v bradleckau kamion (klasika Boleslavska SPZ a letnaky) pak i feldu ve skarpe a dneska rano na naledi naboril pikap rodicum fabku, kdyz vletel do protismeru...

No jezdí se vyloženě blbě... <_<

Kua, blatníček zamrzí, ale když to není nic horšího, tak se to dá...

Odkaz ke komentáři

No tak joo :), blazni se nejdou vsude :angry:

ono ani tak nejde o ty gumy zcela, ale i o to jak to ten ridic s tim autem umi - ja ked bych nemusela, tak se autu v zime vyhybam obloukem :( nesnasim na zime jednu vec - kdyz jedes a ze tebou je nalepenej nejakej cip - kdyz pribrzdis, tak se strachujes aby do tebe nevlitl - tyhle bych strilela brokovnici :angry:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...